Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Da može verovatno bi izbacio iz sećanja da je ikad bio u Uralu iz Jekaterinburga. Razočarao se u jedan klub, ljude, ali i zemlju.
“Bilo mi je užasno, veoma loše. Razočarao sam se u Rusiju. Ne govorim to zbog toga što ja nisam igrao. Ništa mi se nije svidelo. Rusi su dosta hladni, ne smatram ih braćom. Možda samo zato što smo pravoslavci. Ostalo – potpuno smo drugačiji. Oni su hladni, bahati, neprijatni, neljubazni, nemaju manire. Mi smo gospoda za njih. Nisu naravno takvi svi, ali dosta njih… Na Kipru isto nisam mnogo igrao, ali bih se uvek vratio. Oni su takvi. Vole nas. Kod Rusa to nisam video. Mi njih usiljeno volimo, a njih boli uvo. Sami su sebi dovoljni. Mada, stekao sam i tamo prijatelje, ne mogu da kažem da nisam…“

E, moj Kokice...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ima neki retard na juznatribina.net, izjavio je da je u FARE i da je išao na ciganske utakmice, pa ih je prijavljivao zbog zastava sa Dražom i Ratkom, pička li mu materina maloumna

naravno da je komunjara, promoviše tamo te budalaštine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ista stvar. Ako je zabranjeno i steti klubu, onda nema mesta na tribinama. Koliko god meni bilo sta bilo simpaticno, a donosi stetu klubu, jebo sve to..cemu?

Milioni su otisli na kazne zbog raznoraznih sranja debila. 

Ja sam ubedjen da 90% ljudi sa tribine Kosovo videlo nije. I da se povede bilo kakva akcija za odbranu istog, vecinu bi boleo kurac. 

Cuj, klub ti se zove Crvena zvezda ili Partizan, a usta ti puna Draze i kraljevine Srbije. Ili kad teras ljude da ti skandiraju za uhapsenu bracu, dilere i reketase.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...