VoivodBG Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja tako i kroz izdavaštvo...Mnoge turneje, samostalne koncerte i velike festivale smo ogranizovali u u proteklih deset i više godina. Odličan Hrčak je već dugi niz godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Darkwood Dub, Obojeni Program,Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša,Veliki Prezir, Nežni Dalibor... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. http://www.odlicanhrcak.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 sem sto im je ona piljarka iritantno nepismena mada mi se cini da je u poslednje vreme skontala i promenila Coka : ) u Gun klub ili sta vec, ono Coka : ) je bilo debilno videti u inboxu, ko da vodim korespondenciju sa vrticem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 Oduvek sam mislio da su ti smajliji na zenskim imenima neki zenski fazon. no pun intended. Ako se bavis promovisanjem moras imati pristup, pismenost pre svega, a onda stav i ponasanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 To i ja mislim. A znas, uvek mi je bilo potpuno sumanuto da je mail lepo srocen sa regularnim ime-nadimak-prezime potpisom i brojem telefona. Ono, vidi se da ume i da zna sta treba, al za koji kurac drzi kao ime na gmailu taj nadimak sa smajlijem, tu sve pada u vodu jebem mu mater, predstavljas neku organizaciju. Znam da mi je u jednom momentu bio onaj serem vam se u hrcka hejt zbog toga Pri cemu nit doticnu znam, nit me zanima, samo mi ide na kurac takav nacin piljarisanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) samo mi ide na kurac Наредник Сморок и вод смрти. *** Заборавих рећи за ОХ: нит' бољег имена (изд. ку.) нит' млитавијих бендова. Edited May 31, 2013 by Vlaja Buraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 tesko da su mogli da smisle gluplje ime. sto se tice izdavacke delatnosti, druga je situacija posto se u gomili krsa moze probrati i koji dragulj a izdaju i vinile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 1, 2013 Author Report Share Posted June 1, 2013 Moram malo da stanem na njihovu stranu, naspram ostalih izdavaca imaju kontinuitet u izdavanju. makar izdali 6 izdanja godisnje, oni to barem odrade, dok ostale izdavacke kuce jedva izbace 2 do 3 izdanja godisnje... Jedino mi je malo nepravedno sto ne promovisu sve bendove isto, ali verujem da to zavisi od samih izvodjaca. Sto se koncerata tice imali su ih oni pregrst iza sebe, Mark Lanegan Band su radili sa Pop Depresijom skoro, Electric Eel Shock sa Bad Music For Bad People-om isto u nekoj davnijoj proslosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 23, 2013 Author Report Share Posted October 23, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 20, 2014 Author Report Share Posted September 20, 2014 Apropo Gun Club-a: Budući da nam stalno stižu pitanja da li smo i dalje na istom mestu, tj da li Gun postoji i nastavlja sa radom , dužni smo da Vam kažemo sladeće:Gun Club se više ne nalazi na istoj adresi i trenutno smo u potrazi za novim prostorom....Dok se ne uselimo u novi prostor, radićemo u prijateljskim klubovima i ustanovama, pre svega u Domu omladine...Slika koju kačimo govori o tome šta će se zbivati u bivšem Ganu, a info o koncertu koji kačimo označava početak putujuće sezone Gun Club-a... https://www.facebook.com/events/801451959886089/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasFox Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Bas me zanima hoce li izbaciti na vinilu brejkerse 'krs i lom' kao sto su disciplinu 'uf'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts