Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.9k
  • Views 223.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Ko go da uđe u finale u suštini se ne menja činjenica da UČK United nikad neće osvojiti pet titula prvaka Evrope, to kategorički tvrdim.

• El Karnisero
    El Karnisero

Њему је ово можда и десета-једанаеста у низу, Коки чека титулу, ко год да је освоји.

• Hail Metal
    Hail Metal

Rakitići, Đokovići , jebem ti moderan sport....   Čekam Olimpijadu da gledam kajak i kanu.

comment_2852273

Lose bre ovo komsije, opet ce ovi evridzi izgleda da se usmrde u LS. Ajde mora midzet u drugom poluvremenu da napravi neku magiju, Bozinov bolje sto je sam izasao da vam skrati muke, Saponjic je za njega trenutno doktor.

comment_2852274

Bozinov kad god je tvrdo sam izadje. Zajebanciju na stranu, meni nije jasno zasto uopste igra covek koji nije spreman. Izasao je isto ovako i protiv rumuna tamo, Druga stvar, sta Trujic treba da uradi da bude u 11. Fizicki je jaci od Saponjica i dao je neke golove. Za ovu utakmicu daleko najbolje resenje za poziciju "devetke".

comment_2852280

Фудбалски алхемичари из Партизана. :haha: Уме и Недељко да га шукне.

Иначе, Младеновић спаковао Живковића. Пријатно ме изненадио.

Немамо тим за ЛШ. Пуна капа је и ово што су урадили.

comment_2852285

Jbg, predosecao sam i pre zreba sta bi moglo da bude...da su fizicki spremnii i hitrii od nas...cini mi se bolje da smo Bazel izvukli...esmo mi dobar deo utakmice odigrali kao kurac, ali ovi likovi su neverovatni...toliko se dobro postavljau, na terenue delovalo kao da ih ima 13 na 11...igrau katanaco kao Italiani iz naiboljih dana...oni ce i u Ligi sampiona uzimati bodove na defanzivu...i naseie poeo pritisak...kad tandem Vule-Zivkovic ne zna gde bie glavom, nie se moglo vise ocekivati...trebaoe Sale od pocetka da krene, ali pitanje da li bi izdrzao 90 minuta...sa napadacem smo naivise usrali, bolje da smo forsirali Saponju kao nase dete, nego debelog Azisa koi hvata sturu cim ga malo 'pomaze' po nogama

Edited by KazimKazim

comment_2852291

Odavno ja to rekoh. Odlucio da se utesi sto mu Dimitrov teslaci zenu :haha: Ali, cinjenica, Zivkovic i Umaru su vrhunska krila za nase prilike, sva sreca pa nemate nekog zapravo krstenog napadaca, inace bi bilo jebeno. Umaru vam je realno najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.