January 8, 201411 yr comment_2715378 Hvala, sa gađenjem gledam na sopstvenu bolest, molim sve komuniste i Šiptare da mi oproste ružnu prošlost! Bogdane, bio sam u tvojim godinama kad sam bio zaražen i zato i pokušavam da ti pomognem da se osvestiš!
January 8, 201411 yr comment_2715392 e džukelo jedna umesto da se lečiš i napreduješ, ti nazaduješ, a treba šatro da postaneš doktor nauka
January 8, 201411 yr Author comment_2715393 http://www.youtube.com/watch?v=HmOuIyUgbBY totalno realno o komunistickom hororu
January 8, 201411 yr comment_2715394 i bez gledanja mogu samo da podržim komunistički teror nekad, kad sam bio bolestan, kritikovao sam komuniste zbog toga, al sam ozdravio i shvatio da je trebalo da bude deset puta snažnije samo horor srbina spasava! inače, šta misliš o tome što je Marić rekao u emisiji da je Draža bio sovjetski agent i da je umro u Moskvi 1963. godine? Da mu je jedan ruski komunista pokazao fotografiju sa Dražinim nadgrobinim spomenikom na kojem piše da je premiuo 1963. u Mokvi? e džukelo jedna umesto da se lečiš i napreduješ, ti nazaduješ, a treba šatro da postaneš doktor nauka što više čitam i što se više približavam doktoratu sve sam pametniji i sve više napuštam velikosrbstvo
January 8, 201411 yr comment_2715396 vidim da su ti još pre šest godina govorili da se bližiš doktoratu e kukala ti majka
January 8, 201411 yr Author comment_2715397 i bez gledanja mogu samo da podržim komunistički teror nekad, kad sam bio bolestan, kritikovao sam komuniste zbog toga, al sam ozdravio i shvatio da je trebalo da bude deset puta snažnije samo horor srbina spasava! inače, šta misliš o tome što je Marić rekao u emisiji da je Draža bio sovjetski agent i da je umro u Moskvi 1963. godine? Da mu je jedan ruski komunista pokazao fotografiju sa Dražinim nadgrobinim spomenikom na kojem piše da je premiuo 1963. u Mokvi? Mislim da se nekad Maric zanese u baronisanju i podjebavanju gostiju . Nije ni bitno njegovo laprdanje bitno je sta ovi gosti imaju da kazu , Maric je tu da ih podjebava i da prica fore koje su samo njemu smesne
January 8, 201411 yr comment_2715398 vidim da su ti još pre šest godina govorili da se bližiš doktoratu ko je govorio? nešto si ti pobrkao Mislim da se nekad Maric zanese u baronisanju i podjebavanju gostiju . Nije ni bitno njegovo laprdanje bitno je sta ovi gosti imaju da kazu , Maric je tu da ih podjebava i da prica fore koje su samo njemu smesne gledao sam emisiju isti dan kad se emitovala, sve je to smejurija jel neko od tih bajnih istoričaa spomenuo da je Karađorđe najveći srpski tajkun svih vremena? Naravno da nije kad su lažovi u službi režima!
January 8, 201411 yr Author comment_2715400 ko je govorio? nešto si ti pobrkao gledao sam emisiju isti dan kad se emitovala, sve je to smejurija jel neko od tih bajnih istoričaa spomenuo da je Karađorđe najveći srpski tajkun svih vremena? Naravno da nije kad su lažovi u službi režima! A ti si domaci izdajnik , strani placenik i spijun nato alijanse
January 8, 201411 yr comment_2715401 I WISH! nisam još kontaktirao Hašima sa molbom za posao, ali biće i za to vremena! inače, pre nego što je postao tajkunčina i Karađorđe je bio strani plaćenik, austrijski konkretno.
January 8, 201411 yr Author comment_2715403 Kroz par godina ces opet tvrditi da si bio u zabludi ... Ako sa 25 godina nisi bio zreo covek neces biti nikad
January 8, 201411 yr comment_2715406 šta ti to znači ''zreo čovek''? Ka i svaki razuman čovek, kada mi neko poturi jače argumente razumno je prihvatiti ih i promeniti mišljenje samo budale ne menjaju mišljenje posle 25. godine života tad su svi mladi i ludi!
January 8, 201411 yr Author comment_2715414 Тај присан однос, значи и ти си као Веља Илић хтео да нагнаш Мадленку ?
January 8, 201411 yr comment_2715415 Madlen je, kao što znamo, odrasla u Srbiji, pa nije ni čudo što je nakon tog lepog iskustva istu i bombardovala!
January 8, 201411 yr Author comment_2715416 Takodje je zelela da privatizuje Kosovski telekom , dal joj je to poslo za rukom ?
January 8, 201411 yr comment_2715419 to matoro smece Olbrajtovo je jedini Jevrejin koji je sa punim pravom zasluzio i eksperimente i izrabljivanje i gasnu komoru i vurunu.Jebo mater onoj srpskoj porodici koja je skrivalo to govno od nacista.
January 8, 201411 yr Author comment_2715420 I da ti skine mrak ? ja bih njoj sve dao! I da ti skine mrak ? Edited January 8, 201411 yr by bo88gdan
January 8, 201411 yr comment_2715423 joj, bogdane, obriši Deretićevu spermu s face pa se javi to matoro smece Olbrajtovo je jedini Jevrejin koji je sa punim pravom zasluzio i eksperimente i izrabljivanje i gasnu komoru i vurunu.Jebo mater onoj srpskoj porodici koja je skrivalo to govno od nacista. Maldenka nije bila u Jugoslaviji za vreme rata Edited January 8, 201411 yr by Bata Životinja
January 8, 201411 yr Author comment_2715424 Cim gubis Raspravu odmah pocinjes sa vredjanjem , klasicno ponasanje u svakom pogledu nezrele osobe .
January 8, 201411 yr comment_2715434 Maldenka nije bila u Jugoslaviji za vreme rata Iz Cehoslovacke su pred jeverjskom cistkom prebegli u Madjarsku, pa iz Madjarske se prokrijumcarili do Jugoslavje, pa se krili u Beogradu jedno vreme , da bi kasnije prebegli za Englesku.
January 8, 201411 yr comment_2715437 ''Nedugo po rođenju, otac joj je dobio mjesto glasnovornika u čehoslovačke ambasade u Kraljevini Jugoslaviji, pa je zajedno s njim godinu i pol dana života provela u Beogradu. Godine 1939. je nacistička Njemačka okupirala Čehoslovačku. Korbelovi, koji su se kao Jevreji nedugo prije toga bili preobratili na katolicizam, su držali da im je život ugrožen kako zbog jevrejskog porijekla, tako i zbog bliskosti vladi Edvarda Beneša. Zbog toga su napustili Beograd i emigrirali u London''
January 8, 201411 yr comment_2715442 a drugi svetski rat je poceo...kad? I te 1939. je porodica zivela u Pragu, ne Beogradu.