Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 176
  • Views 23.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Pogledaj svoje govno,kad ga iskrenjaš,kuda vodi njegov put,jednog dana,istim njegovim putem ćeš i ti da kreneš.i da završiš,ko i ono.ko govno.zvući brutalno,al svrha je takva.svi smo govna.

• vece uoci Arandjelovdana dok sam pekao prasice komsija mi se kleo da se jedan drugi komsija posle seksa sa zenskom pretvara u demona   sve detaljno mi je predocio   ovo su stvarno zadnja vremena

• Pa ok, ali meni jednostavno nije logicno da ukoliko znaju za nas i povremeno nas posecuju (jer vec to dovoljno govori koliko su superiorniji), nemaju zelju da ostvare kontakt i zapocnu neki oblik sara

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
comment_2947136

A sta ako je cela ta prica o vanzemaljcima samo prevara kako bi se prikrila prava istina a to je da vlade pojedinih zemalja su od kraja drugog svetskog rata u posedu letelica koje se karakterisu kao NLO.Ipak postoje i snimci i slike Nemaca za vreme WWII kako eksperimentisu sa identicnim letelicima koje ljudi sirom sveta vidjaju kao NLO.

Postoje i nacrti pronadjeni u nemackim arhivama konstruktora i naucnika Saubergera koji je zamislio takve vrste letelice jos pre dolaska Hitlera na vlast i koje funkcionisu po principu implozije.

Neki saveznicki piloti su tokom rata prijavljivali da su vidjali takve vrste letelica koje lete i brzinom do 18 000 km/h(?).

A na ovu pricu moze da se nadoveze i prica o Antarktiku i Nojesvabenlandu i o ekspediciji koju je Ricard Bird oviod 1946 ili 1947 gde je americka flota unakazena bukvalno od strane "letelica koje su izranjale iz vode".Sam Bird je kasnije u ludnici zahtevao da se Antarktik pretvori u zonu za isprobavanje nukleranog oruzja.

comment_2947140

Pa uglavnom.Postoje stvarno snimci na kojima se vide nacisti kako eksperimentisu sa takvim vrstama letelica a i o operaciji Highjump ima puno info na netu,mislim da su i neki dokumentarci snimljeni na tu temu.

Nije on to izmislio.

Ako postoje snimci,slike i dokumenta a znamo svi da su brojni nacisticki naucnici presli na rad u USA i koliko je tehnologija napredovala posle WWII zasto ne uzeti u obzir da su NLO delo ljudskih ruku.

Ja ne iskljucujem mogucnost postojanja i "malih zelenih" ali opet treba biti svestan da se brojne stvari kriju od nas,to je valjda svima jasno.

Nego evo jednog zanimljivog teksta ako nisi citao.

http://galaksija.com/planeta/nlo_vanzemaljci.htm

Kad kazem da se mnoge stvari kriju od nas mislim na tehnologiju koja se koristi u vojne svrhe i istrazivanje svemira na ono sto gledamo u SF filmovima kao i mnoga druga tajna znanja koja su nama smrtnicima nedostupna.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...