Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Neverovatno mi je da i dalje ne kapirate da opozicija ne postoji. Ako se ovako nastavi, ovde nisu potrebni izbori, nego kiša meteora.

 

 

Zveri + Debili i Jebeni Botovi = SNS 2.0

 

 

Isti recept, iste gazde. Ko to ne vidi može i meni da pošalje malo vune, kada već deli. Još je zima, treba mi za džemper.

  • Upvote 1
  • Downvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam ko je Nele, a to što malo postova imam je zato što mi u principu seva tuks da bilo kome šta objašnjavam. Na forum dolazim iz navike, skoro od osnivanja. Ekskluzivno ovaj nalog od 2012 i ne vidim tu problem.

 

 

Ajd' što ne umete da procenite ko je pametan, a ko glup, nego što mislite da rade za vas oni koji nam svima rade o glavi. Pa jebote, koji normalan čovek, a naročito Srbin, može da priča da je u Srebrenici bilo genocida. A još veće ludilo, navodne patriote ulaze sa njima u koaliciju. Tačno se vidi da su ista govna.

 

Kačio sam Dragašev tekst, evo opet http://www.dragas.biz/referendum-5/

Teša dovodi goste svakoga dana. Naravno da ima raznih profila, ali ima i pametnih, za one koji hoće da slušaju. Bolje gledajte to nego montirani cirkus okupatora.

 

 

Bojkotujte izbore i ne dajte im legitimitet, ako zombi nacija nije spremna da izađe na ulicu i bori se za svoja prava. Ako ne možete da pomognete, ne pravite štetu.

Edited by jovan888
  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odbij bote

 

Sve i da je svako od njih Sotona licno, pametnom bi trebalo da bude dovoljan povod to sto je neko nov (pa i nek se pokaze posle da je lopov, barem si probao i zavukao ga ovim vec dokazanim lopovima), nego je stoka glupa, lepse odzvanjaju u usima poznata imena, a ko se "ne prima" na to da je neko bolji ima fino "svi su isti" kao mantru za uspavljivanje.

 

Svi su isti, necu glasam = ~0.4 glasa SNSu = SNS je najbolji = kancer mozga

 

Begone! :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovaj navodi da su skupština opštine i opština različiti subjekti

 

lebe mekani

 

skupština je organ opštine, skupština nema pravni subjektivitet i ne može skupština da osnuje nešto kao posebno pravno lice, već može da donese odluku o osnivanju nečega kao organ pravnog lica - opštine

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...