Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 336.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nije tacno da nemam iskustva kada je to 30% muzike koju slusam, ali ne mogu reci da mi se u bilo kom zanru muzike takav tempo svidja i takve pesme uopste.   Slusam sve vrste progresiv metala pa cak

• Ајлин
    Ајлин

управо тако, звуче као потпуно други бенд. мислим да су ваљда и певача променили на овом новом   и да, ко ми систематски дели минусе на све што напишем по форуму, не диго му се никад више пизда ли

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Meni ovaj Cynthesis jedan od dosadnijih bendova koje sam cuo. Ja ne znam sta moze ovde coveku da se svidi kada svaka pesma ima 6 minuta od kojih je 5 smor(neko saputanje i smaranje), a minut je kao ok

comment_1830326
dve spiral i manitou pesme su demo snimci i u slucaju oba benda bolji su mi ovi snimci nego albumi, energija je bolja nekako.

Pa u nekoliko % slučajeva demo snimci su defitivno bolji u odnosu na post-produkcijski produkt. :) Naravno, sve zavisi od velikog broja faktora.

Ajd, pa javi link. :pivopije:

comment_1830333
Imas mozda demo Tritonusa 'Shadowland' iz '94?

nemam, jel ima neko tracklisting za ovaj iz 2007?

jos nesto, interesantno je isto cuti promene kod Oyvind-a sto se tice uzora. Novi ovim Manitou demo snimcima mnogo lici na Ray Alder-a, pa na albumu Entrance he nekako uspeo da zvuci kao mesavina Alder-a i Arch-a. Onda nekoliko godina kasnije kad je krenuo da peva za Spiral Architect mnogo je skidao Buddy Lackey-a :D

a inace, lik koji je pevao na ovom Spiral Architect demo snimku peva u Twisted Into Form.

Nema valdja mnogo prog metalaca u norveskoj :)

comment_1833631

Evo za one koji nisu našli u međuvremenu...

1231077165_209412.jpg

ARTiST .....: Empyrios
AlBUM ......: The Glorious Sickness
YEAR .......: 2008
GENRE ......: Heavy Metal
LABEl ......: Scarlet Records
SOURCE .....: CD
SiZE .......: 95,8 MB
QUAliTY ....: VBRkbps 44,1kHz / Joint-Stereo
ENCODER ....: Lame 3.97 -V2 -VBR-New
RElDATE ....: Jan-04-2009
http://www.myspace.com/empyrios

http://rapidshare.com/files/179696682/emp8.rar

comment_1834103

Zaboravih kakav beše prethodni album ali ovaj dosta dobar. Meni za sad, "na prvo slušanje" favoriti pesme Hesitation i Decadence Parade.

Izašla i nova Hibria. Prethodni album je bio solidan power/heavy, a ovaj novi ne pokazuje ni najmanji napredak, tj davi se u moru jednolicnosti. Upalilo je prvi put sad već nije to to.

Trenutno puštam po prvi put novi Vengeance

Edited by ErliK

comment_1834118
ovaj novi ne pokazuje ni najmanji napredak, tj davi se u moru jednolicnosti. Upalilo je prvi put sad već nije to to.

Upravo.

A i prvi put je upalilo tek donekle. Jedan Lost Horizon ih svetlosnim godinama ostavlja iza sebe. Ali ajd, bio je to ok pokusaj. Ovo sada bas dosadno zvuci.

comment_1834156

Rekoh da je Empyrios dobar album,drago mi je da jos neko deli misljenje! :metalac:

Za azal...

Poslao sam ti bio PM da sam skinuo sa Soulseek-a da mozes da skines od mene ali se nisi javljao,tako da nemislis da sam zaboravio ili nesto.... :da:

comment_1836485

E ljudi izašao novi DarkMoor. Prethodni je bio baš dobar symph/power po meni njihov najbolji. Osećam da su sad zasr**i :zuba:

http://rs404.rapidshare.com/files/181379574/Dark_Moor_-_Autumnal__2009___Power_Metal.rar

comment_1837554
E ljudi izašao novi DarkMoor. Prethodni je bio baš dobar symph/power po meni njihov najbolji. Osećam da su sad zasr**i :zuba:

http://rs404.rapidshare.com/files/181379574/Dark_Moor_-_Autumnal__2009___Power_Metal.rar

Iznenadio bi se da izdaju dva jako dobra albuma za redom :mrgreen: skida se.

• Author
comment_1838295

I nije tako los ovaj album Dark Moor-a. Solaze u nekim pesmama me pomalo podsecaju na CoB, sto mi je bas zanimljivo, kada dolazi od ovog benda.

Je li slusao neko mozda bend Time's Forgotten?

84303_logo.jpg

Skinuo sam njihov jedini album A Relative Moment Of Peace sa torrenta pre neki dan i evo vec mi je treci dan u listi. Fini progressive metal, sa nekom blagom dozom depresije, bas kakav mi odgovara.

Verovatno moze da se skine sa neta, pa koga zanima neka skine i preslusa.