May 10, 200520 yr comment_790868 ljudi...kako je bilo sinoc na Bogiju... ? Da vidim jesam li shta propustila...aktivirajte se... Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja
May 10, 200520 yr comment_790874 Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja Iiiiiiiiiiiiiiiiiii?!?!
May 10, 200520 yr comment_790998 Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja pa ljudi uche!
May 10, 200520 yr comment_791034 ljudi...kako je bilo sinoc na Bogiju... ? Da vidim jesam li shta propustila...aktivirajte se... Muzika: Posecenost:
May 11, 200520 yr comment_792140 Opasna je nasha Angie... nije skorpija za dzabe Hippie je u cetvrtak...organizuje se neka ekipica...hosh' da idesh?
May 11, 200520 yr comment_792198 rachunaj onda da banesh na kaficu kod mene i da se lepo isprichamo ovih dana kad god ti odgovara...
May 12, 200520 yr comment_793609 sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom...
May 12, 200520 yr comment_793711 steva je do dvojke izbegavao hitice, a pustao u principu stvari koje on gotivi. i to se meni prilicno svidelo, jerbo malo edukacije publike nije na odmet.
May 12, 200520 yr comment_793761 Jessy...da li se nesto lepo desilo jednoj nasoj zajednickoj poznanici? (you know what I mean)
May 12, 200520 yr comment_793777 sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... Ja sam taj deo propustila.....Taman kada je pocelo da bude lepo,ja sam bila u busu...... Zbog nocasnjeg izlaska sam zaradila dve boce u kicmu i zabranu mrdanja tokom ovog,a i mozda sledeceg dana....
May 12, 200520 yr comment_794269 Auuu bre pa sta ti se desilo? Posle sigurno dva meseca, otisao sam u Voodoo. Trudio sam se da se maximalno glupiram (rasterivao fake goth spirit) ali uglavnom nisam imao dovoljnu podrsku. Furao sam svoj Smurf outfit. Muzika je bila ok. Ostao sam do 4h i otisao. Bas zajeban night.
May 13, 200520 yr comment_794481 Jessy...da li se nesto lepo desilo jednoj nasoj zajednickoj poznanici? (you know what I mean) ako mislite na istu na koju ja mislim, nije.
May 13, 200520 yr comment_794571 sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... ja vec poduze vreme drzim tezu da stivija treba ubiti (u najmanju ruku)....
May 13, 200520 yr comment_794917 zato je sinoc na 60-tim bilo do jaja...gomila opuhtenih ljudi,pozitivna atmosfera,fina muzika (iako ne ludim za hippie mjuziom)...dosta stvari iz Kose(standard ),a za kraj pesma koja obara-Hey You-P.F. mnogo mi vishe odgovara taj neisfolirani i spontani nastup ljudi na ovim najtovima,nego konstantno iskomplexirano mrachenje i zabijanje po coshkovima "true gothichara". @Amy Shto se tiche zajednichke poznanice ...nishta nije bio...osim ako je u nekom odsutnom trenutku Lesi nije pokushao da "ruchka"
May 13, 200520 yr comment_795005 samo sam je poducavao kako se zakucava za zid, sto poducavam sve ljude kojima je pomoc potrebna. daklem, u ponedeljak je na 'demiji najverovatnije moj night. love, gothic doom i nu metal.
May 13, 200520 yr comment_795136 lepo,samo nemoj bash toliko da nas edukujesh-volim da chujem nove stvari,ali umereno...treba se ipak zadrzati na opshte poznatim stvarima.Pusti novi Sentenced i Soul Relic,pliz...
May 13, 200520 yr comment_795202 soul relic imam samo krs snimak, a novi sentenced se podrazumeva. povedi masu ekipe.