Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 399.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_793777
sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... icon_smile.gif Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... icon_da.gif

Ja sam taj deo propustila.....Taman kada je pocelo da bude lepo,ja sam bila u busu...... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Zbog nocasnjeg izlaska sam zaradila dve boce u kicmu i zabranu mrdanja tokom ovog,a i mozda sledeceg dana.... no.gifno.gifno.gif

comment_794269

Auuu bre pa sta ti se desilo?

Posle sigurno dva meseca, otisao sam u Voodoo. Trudio sam se da se maximalno glupiram (rasterivao fake goth spirit) ali uglavnom nisam imao dovoljnu podrsku. Furao sam svoj Smurf outfit. Muzika je bila ok. Ostao sam do 4h i otisao. Bas zajeban night.

comment_794571
sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... icon_smile.gif Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... icon_da.gif

ja vec poduze vreme drzim tezu da stivija treba ubiti (u najmanju ruku)....

comment_794917

zato je sinoc na 60-tim bilo do jaja...gomila opuhtenih ljudi,pozitivna atmosfera,fina muzika (iako ne ludim za hippie mjuziom)...dosta stvari iz Kose(standard musik20.gif ),a za kraj pesma koja obara-Hey You-P.F. musik20.gif

mnogo mi vishe odgovara taj neisfolirani i spontani nastup ljudi na ovim najtovima,nego konstantno iskomplexirano mrachenje i zabijanje po coshkovima "true gothichara". icon_da.gif

@Amy

Shto se tiche zajednichke poznanice icon_mrgreen.gif ...nishta nije bio...osim ako je u nekom odsutnom trenutku Lesi nije pokushao da "ruchka" icon_smile.gif