HEFEST Posted Thursday at 05:55 PM Report Posted Thursday at 05:55 PM Jel bio ko na ovom? Zvali me ortaci da dođem, ali imao neko punoletstvo gde sam bio prisiljen da slušam beogradski akustični orkestar. Quote
bradilko Posted yesterday at 12:48 PM Report Posted yesterday at 12:48 PM dorćol platz najgori prostor na svetu 1 1 Quote
HEFEST Posted yesterday at 12:54 PM Report Posted yesterday at 12:54 PM Ono nije humano. Sa strane ako staneš ne vidiš ništa od zgrade i drveća. Užas. A tek što je na Dorćolu vruće preko leta. Nekada nije bilo tako vrelo dok sam harao tim krajem. Ono prošle godine kada je bio Steel Panther nije uopšte bilo humano. Najveće kuvanje ikada. Quote
Okudzava Posted yesterday at 12:59 PM Report Posted yesterday at 12:59 PM Zgrade? Drveće? Koncert je bio u zatvorenom. Horor. Quote
HEFEST Posted yesterday at 01:22 PM Report Posted yesterday at 01:22 PM Unutra Jesus Christ!!! Jel to ispod onih ventilatora? Oni su bar hladili malo onomad ali ne znam kako je kada je prostor pun. Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 01:30 PM Report Posted yesterday at 01:30 PM To za Steel Panther je bilo nešto ad hoc namešteno napolju, nikad pre ni posle toga nije postojala takva konfiguracija. Koncertni prostor je u onom objektu desno od bine, prostor uopšte nije loš sam po sebi ali je tačno da imaju problema sa ventilacijom, bilo je preznojavanja tamo i na drugim svirkama, mogu da mislim kako je baš u toku leta. Imho ima i mnogo gorih mesta na kojima se trenutno održavaju koncerti u Beogradu, Dorćol platz mu dođe jedan od boljih zapravo. 1 Quote
bradilko Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago vrućina je najmanji problem pored govno zvuka svakog benda koji tamo svira. Quote
HUMAN Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Jbg ko zna na šta si ti išao.. ja sam bio svega nekoliko puta i zvuk je uvek bio od skroz korektan do odličan.. možda malo preglasno bude ako se bend napanji (nešto je niži prostor jbg) ali ni tad nije dolazilo do kakofonije, sve se jako dobro čulo.. Da ne ureknem ali što kaže i Haos verovatno jedan od boljih prostora trenutno, mada to ne govori baš mnogo obzirom šta imamo u ponudi.. Quote
Recommended Posts