January 24, 200619 yr comment_1007100 Jao bre ... ti si lud ... ne samo na demo da lici BRE !!! Nista gore nisam cuo od njihovih demo snimaka ... tipa bljgrhjgtr vokal i razjebani ritam ... plasis me covece Poslusaj Ulver i Mysticum split
January 24, 200619 yr comment_1007104 ako si ti tako shvatio ... vidis ,nisi se ti jos naslusao muzike pa da ocenis sta je dobra a sta losa pesma ... nemoj sad da kazes da je Raw Gore dobar bend zato sto ima dusu ?! u sustini black metal je tesko neznanje sto uslovljava da vecina albuma budu nevidjeno govno ... svaka cast izuzecima zasto je prometheus najbolji ? lako pitanje - kao prvo zbog jazz-rock elemenata , drugo - zbog klasike , trece - zbog produkcije (da,da i ovo je vazno), cetvrto - zbog zajebanih aranzmana ... i to je album koji ima dusu ... a demo albumi kod bm bendova su uglavnom izbacivanje negativne energije na mic i na jadne-krs-raspad gitare ... to je moje misljenje ... a ti misli sta hoces
January 24, 200619 yr comment_1007107 I dalje me ne razumes a mislis da ja tebe ne razumem.. Ko je spominjao Raw gore??Precizirao sam na demo od Emperora,ako su kasnije ubacili jazz/electroniku/progressivu,zajebane aranzmane i najmoderniju produkciju ne znaci da mora biti bolje.ZA MENE NIJE. A Emperor slusam vec 8 godina.
January 24, 200619 yr comment_1007379 produkcija je vazna,ali definitivno i bez nje je I AM THE BLACK WIZARDS NAJJACA PESMA OD EMPERORA..pa i pored odlicne produkcije,nijedna pesma kasnije nije bila bolja od nje..cak ni priblizno FROM THE NEVER ENDING MOUNTAINS BLACK TO THE BOTTOMLESS LAKES..
January 24, 200619 yr comment_1007461 u sustini black metal je tesko neznanje sto uslovljava da vecina albuma budu nevidjeno govno ... svaka cast izuzecima zasto je prometheus najbolji ? lako pitanje - kao prvo zbog jazz-rock elemenata , drugo - zbog klasike , trece - zbog produkcije (da,da i ovo je vazno), cetvrto - zbog zajebanih aranzmana ... i to je album koji ima dusu ... a demo albumi kod bm bendova su uglavnom izbacivanje negativne energije na mic i na jadne-krs-raspad gitare ... to je moje misljenje ... a ti misli sta hoces Зашто би black metal био незнање? Можда су теби већина black metal албума срање зато што слушаш Cof са испегланом МТВ продукцијом. А што се тиче Емперора, мени је од њих омиљени Anthems, који и нема неку продукцију, али какве то везе има? Да хоћу да слушам добру продукцију, слушао бих Бритни Спирс и Мадону. Најважнији је квалитет песама, а Емперор је на првом албуму и на демоу то и показао. Edited January 24, 200619 yr by Гласник смрти
January 24, 200619 yr comment_1007469 tako je..black wizards pesma rusi sve..kad ce cof imati takvu blekercinu od pesme.. to je dani pravi black.. a produkcija i pare mogu od svakog napraviti "zvezde" prava umetnost black metala je upravo u prvom demou emperora,i svake bolje norveske black metal grupe..uglavnom se takav uspeh vise ne ponovi..
January 24, 200619 yr comment_1007470 tako je..black wizards pesma rusi sve..kad ce cof imati takvu blekercinu od pesme.. to je dani pravi black.. a produkcija i pare mogu od svakog napraviti "zvezde" prava umetnost black metala je upravo u prvom demou emperora,i svake bolje norveske black metal grupe..uglavnom se takav uspeh vise ne ponovi.. To sam i ja pokusao da mu objasnim..
January 24, 200619 yr comment_1007505 valjda je shvatio.. shvatice kad tad.. ali cinjenica je i da su produkcijski kvalitetni albumi,isto ok..uglavnom.. curse you all men.. slicno razmisljamo
January 24, 200619 yr comment_1007510 Jedna od omiljenih mi je i Cosmic Keys To My Creation & Times..takve atmosfere nema ni na jednom novijem albumu..
January 24, 200619 yr comment_1007517 odlicna je..i wrath..ma prvi demo im je najjaci,jaci od svega narednog zajedno.. malo hiperbola..ali istina mnogo je dobar..
January 24, 200619 yr comment_1007518 odlicna je..i wrath..ma prvi demo im je najjaci,jaci od svega narednog zajedno.. malo hiperbola..ali istina mnogo je dobar.. Iskreno, slusam ih 8 godina i sve sam preslusao.I sta mislis sta sada upravo vrtim?Pa demo naravno..
January 24, 200619 yr comment_1007522 ja ih ne slusam toliko dugo..ni priblizno toliko ali sta je najbolje odmah sam shvatila to je pravi kvalitet...grupa koju i nakon 8 godina slusas..samo tako,svaka ti cast!!!
January 24, 200619 yr comment_1007527 Naravno..od kraja osnovne skole pa sve do faksa sada..ne moze da dosadi.
January 24, 200619 yr comment_1007778 meni je od emperor-a sve dobro,pocevsi od wrath-a zakljucno sa prometheus-om
January 24, 200619 yr comment_1007839 meni je od emperor-a sve dobro,pocevsi od wrath-a zakljucno sa prometheus-om I meni je sve dobro..ali su mi drazi raniji snimci.
January 27, 200619 yr comment_1010798 A spot za Loss and curse.. je najjaci! jeste ja kolko se secam imam samo taj i empty,mada koliko znam oni i nisu snimali nesto puno spotova..zar ne?ima li jos koji?
January 27, 200619 yr comment_1010803 Ja znam samo za ova dva navedena.. Zamisli spot za I Am The Black Wizards..
January 27, 200619 yr comment_1010806 Ja znam samo za ova dva navedena.. Zamisli spot za I Am The Black Wizards.. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU............................ ZAMISLJAM..................TO BI BILO............ NE ZNAM STA DA KAZEM,NEMA RECI KOJE BI MOGLE TO OPISATI
January 27, 200619 yr comment_1010813 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU............................ ZAMISLJAM..................TO BI BILO............ NE ZNAM STA DA KAZEM,NEMA RECI KOJE BI MOGLE TO OPISATI Smislicu ja ceo spot u glavi..
January 27, 200619 yr comment_1010831 Kontam da bi bio skoro isti kao Immortal - Call of the Wintermoon