Haos sam ja Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago Bolji od dopesomething bendova u Spratu, sa njima novosađani Northern Revival Nisam siguran kako je ovo prošlo, jer sećam se da je politika Sprata bila da glasni bendovi ne mogu tamo da sviraju, a ovo će biti glasno i masno. FB event link: https://www.facebook.com/events/2240050706420847 Quote
VoivodBG Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Nemecek su probili tu barijeru buke u Spratu. Moze da se izvuce solidan zvuk ako tonac zna kako da namesti bendove. Quote
Havočka Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago najveci problem sa spratom je ona ventilacija limena na ulazu kad je tisa svirka, ono sranje ubiva u pojam kada je glasnija bude skroz dobro Quote
Haos sam ja Posted 14 hours ago Author Report Posted 14 hours ago Na spratu sam bio samo na nekim acoustic, kamernim i jako tihim svirkama bez distorzije i glasnih bubnjeva. Znam kad je moja žena svirala tamo rekli su im da ne može glasno i da bubnjar mora da bude ultra tih. Očigledno su se stvari promenile od tada. Inače, jako lep i prijatan prostor, uvek mi je super tamo da li na svirci ili samo na pivu. Za svirke glavni problem što ima prokleti stub ispred bine, isto kao KC grad. Quote
Recommended Posts