Posted August 25Aug 25 comment_3117361 https://new.gigstix.com/event/hellhammer-festival-echoes-hate-beograd-04-septembar-2025/ Edited August 25Aug 25 by Chicken Little 420
1 hour ago1 hr comment_3117684 Kasnilo preko sat, Hate i Terrorhammer dobri oni Rusi santa madre de dios
26 minutes ago26 min comment_3117685 Nisam ni video da ima tema, ja sam roknuo nahttps://www.yumetal.net/forum/topic/27971-hate/page/7/#findComment-3117671Terrorhammer mi je bio ok ali me jednostavno nije vozilo iz nekog razloga. Nisam neki veliki fan benda, lepo mi nalegne poslednji album kada ga pustim kuci i prethodna dva puta kada sam ih video uzivo dosta dobro su vozili ali ovog puta em je bio losiji zvuk, em prepanjeno.. Nije mi bilo to-to.Arctic Dreams krece i u prvih par sekundi je odmah bilo 😆 Ko to slusa kuci, svaka cast. Mnogo su se namestali da bi imali toliko krzljav zvuk. Stojim iza tonca i vidi lik kako mu na mikseti blinka crveno da je preglasno i da probija, a on cacka li cacka 100 drugih kanala 🤣Ono sto me zivo zanima jeste koliko Hate trazi za ovakve ekskurzije? Jer oni su dosli bukvalno da sviraju u Beogradu i danas u Kosicama, pa odose kuci. Dosli su sa nekim kombijem njih sestorica nabijeni. Menadzer im je i tonac, basista prodaje merch (kada su krenuli da sviraju nije bilo nikog tamo bilo bi mi cudno da se neko nije posluzio sa po kojom majicom ili duksom 🤣 ), a kombi prepun opreme jer ona oprema od juce je bukvalno bila njihova. Oni su iz nekog razloga kontali da je to veci klub i da ce se sklapati Danijelov bubanj negde iza ili pre same svirke 😄Danak neiskustvu ali verujem da su svirali i u gorim supama tako da im to nije nista novo. Interesuje me koja je cena jer ako je sa onom posetom od juce organizator bio na nuli ili blizu iste skupio bih pare i dao im uslov ako ce da sviraju posebnu setlistu samo od Awakening of the Liar-a do Solarflesh-a. Pa neka sviraju koliko god hoce, namestaju se, proseravaju i slicno. Da vidim to jednom u zivotu pa da sam miran. Dodje mi to jeftinije nego da ih ganjam po Poljskoj kada ce i generalno hoce li raditi takve stvari.
16 minutes ago16 min comment_3117687 Ok sve, ali brate smaraš više sa tim da sviraju po tvojoj želji! Ljudi imaju novi album pa možeš ti da ih ganjaš i do Gdanjska ali kurac ćeš dobiti, čekaj neki naredni tour kad ne promovišu novi album, pa možda i ubace te tvoje hitove.. radiće valjda i oni neki golden years tour.. hahaha