5 hours ago5 hr comment_3125985 Pa nije bas najbolji ali za taj novac je dosta dobar ako ti treba fresh&black i bas moraju te dimenzije. Ima i XL verzija tog satora koje je u sustini idealna ako vas je dvoje da mozete da odlozite stvari i obucu u taj deo ispred spavace sobe.Ja cu najverovatnije biti u mom Arpenaz 4.1. Jeste teski overkill za mene ali ajde ako krene neka kisa ili vetar barem mogu da sedim u satoru na svojoj stolici i za stolom. Uvek nosim Crivit za 4 osobe u rezervi i to uglavnom stoji u kolima. Doduse Arpenaz jos nijednom nije izdao. Prosle godine je pukao jedan deo stapa i opet je izdrzao do kraja.15 hours ago, Kumodraski Vo said:Nemam mesta za 3 osobe, ogranicen sam na 150x300cm..Sta mislis za ovajhttps://www.kupujemprodajem.com/sport-i-razonoda/kamp-oprema/dvoslojni-sator-za-2-osobe-sa-predsobljem/oglas/150098459Nisam znao da si u placenom kampu. Mada mislim da i ako prelazis malo dimenzije da te nece niko smarati. Da nije ono da si uzeo mesto za jednog coveka, a doneo sator za 6 ljudi i paviljon.Pa uzmi ovo sto ti je Havokara predlozila (jer je ipak iz prodavnice i imas neku garanciju ukoliko nije ok) ili imas i jeftiniju opciju sto ti je u sustini isti sator samo nije crn iznutra i nemas toliko ventilacije tj nije fresh&black.Ako ti smeta svetlo, a mozes da spavas tipa do podneva onda uzmes fresh&black, a ako nemas problema sa svetlom dok spavas uzmes obicnu verziju za 3500din. Doduse dzaba ti nekada i fresh&black ako ti se neko dere pored glave u 7 ujutru. Ja jos nisam naucio lekciju pa uzeo cepove za spavanje. Edited 5 hours ago5 hr by dimmu1 Report
3 hours ago3 hr comment_3125989 Fer, fresh and black je za ove naše potrebe nešto najbolje, imajući u vidu cenuOfc nećeš ideš na Alpe u njemu Report
2 hours ago2 hr comment_3125991 Pa u sustini samo da ima kolko-tolko ventilaciju i preko dana da mogu da sednem tu da odmorim i cirkam neku zestinu a da ne prokuvam. Za hladnocu ne brigam jer su dukserica i vreca i vise nego dovoljni..Za kisu kontam nece biti neki monsuni, svetlo ne smeta, a buke nije bilo uopste prosli put kad sam kampovao. Moguce da cuvari umire malo ove sto su pijani.. Report