Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 250.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Vala dosta je Theriona i Blind Guardiana u Srbiji.

• Опааа:       1. Introduction/Sitra Ahra 05:24 2. Kings of Edom 08:51 3. Unguentum Sabbati 05:10 4. Land of Canaan 10:32 5. Hellequin 05:18 6. 2012 04:16 7. Cú Chulainn 04:16 8. Kal

• Black desire
    Black desire

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_951736

E, pa, ne znam koliko su Goth bend... Imaju dodirnih tacaka sa ovim pravcom, ali njih je tesko definisati, jos kada se uzme u obzir kroz koje su sve faze prolazili... Masu ih volim, i sa njima sam prakticno i pocela da slusam Metal... Oni su ustvari jedan od razloga zasto sam i pocela da ga slusam.

comment_957419

Šteta što otkazaše koncert u Zagrebu! A ja se baš bio naložio! Čak smo Laki i ja neku šemu ganjali, ali na kraju šipak! Valjda će dolaziti jednog lijepog dana! I da, album Sirius B me je totalno iznenadio-ubija!

comment_957497

vlad Posted on 15. 11. 2005, 00:30

Šteta što otkazaše koncert u Zagrebu! A ja se baš bio naložio! Čak smo Laki i ja neku šemu ganjali, ali na kraju šipak! Valjda će dolaziti jednog lijepog dana! I da, album Sirius B me je totalno iznenadio-ubija! 

U kom smislu? icon_confused.gif

ubija koliko je dobar ili ubija koliko je sranje? icon_confused.gif

comment_958054

belgarat Posted on 15. 11. 2005, 01:57

pa verovatno je dobar...KAO sto i jeste.... 

Mistress Of Night Posted on 15. 11. 2005, 09:08

Therion ne zna da napravi los album. 

potpuno se slazem sa obe konstatacije.... pivopije.gif

comment_960670
Therion ne zna da napravi los album.

Pa za sada ne... mene iskreno brine to sto sad odjednom prave zaokret ka growl-u koji treba da dominira na novom albumu... sticem utisak kao da im izdavacka kuca to namece, jer se zna da je vreme operskih vokala proslo i da su sve manje popularni u Evropi... icon_da.gif

Mada opet povratak death korenima ne bi bio los icon_rockdevil.gif

comment_960866

U kom smislu? icon_confused.gif

ubija koliko je dobar ili ubija koliko je sranje? icon_confused.gif

Pa reče ti belgarat dobro! Zaista puno gotivim Therion i smatram da su trenutno možda i jedini bend na svom polju koji od onakve jednostavnosti koju svaka budala može skinuti za 5 minuta mogu napraviti onakvo ludilo i posebnost! icon_rockdevil.gif

comment_961370

vlad Posted on 18. 11. 2005, 00:55

Pa reče ti belgarat dobro! Zaista puno gotivim Therion i smatram da su trenutno možda i jedini bend na svom polju koji od onakve jednostavnosti koju svaka budala može skinuti za 5 minuta mogu napraviti onakvo ludilo i posebnost! 

icon_da.gificon_da.gificon_da.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

comment_961501

Najlakse ih je definisati kao Sympho Metal, ali opet, treba imati u vidu njihove korijene (Death Metal). Ja sam u jednom postu rekla da u nisu Goth, ali IMAJU DODIRNIH TACAKA.

Oni su ustvari avangarda, tako nesto, taj trip...

Bilo kako bilo, THERION je jedan od meni najdrazih bendova, i jedan or razloga zasto slusam Metal. ( ovo sam vec rekla)

comment_961726

Mene nesto zabole koja su vrsta...sta vama smeta...meni su oni sympho, al nek stoje tu gde stoje....sha vas briga, niste ih vi tu postavili i time niste vi neznalice vec onaj ko je postavio!Dakle sto se growl vokala tice,, nadam se da ih nece biti previse, ali kao na lemuria / sirius b je sasvim prihvatljivo, mozda cak i vise od toga, jer je therionu i growl apsolutna keva!!! icon_rockdevil.gif

comment_961839
Zar je bitno na kojoj je temi?

Mislio si vjerovatno na "forum". Bitno je, jer svaku stvar treba postaviti na pravo mjesto, pa tako i Therion na "Avantguarde Metal" icon_biggrin.gif No, ako je vecina da ostane tema na ovaj podforum, nema problema, postujem takvu odluku, bez obzira sto se s tim ne bih slozio icon_mrgreen.gif