Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 247.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Vala dosta je Theriona i Blind Guardiana u Srbiji.

• Опааа:       1. Introduction/Sitra Ahra 05:24 2. Kings of Edom 08:51 3. Unguentum Sabbati 05:10 4. Land of Canaan 10:32 5. Hellequin 05:18 6. 2012 04:16 7. Cú Chulainn 04:16 8. Kal

• Black desire
    Black desire

comment_2254638

U sine, ja danas uzeo kartu ali sad kad videh one slike nesto razmisljam da je ipak vratim. :ph34r:

Hehe, ma zezam se, ipak je muzika bitna dok je imidz manje vazan ali opet, uz onakvu muziku ovakav imidz je, najblaze receno, NEADEKVATAN.

Ma nebitno... Za mene su Theli, Vovin, Deggial, Secret of the runes, Lemuria i Sirius B i vise nego dovoljni razlozi da dodjem da ih (manje gledam a vise) slusam uzivo.

See ya there! ;)

comment_2254650

pa objektivno kad je muzika dobra imidz je prilicno nebitan, do neke mere. Kao i scenografija, efekti i tako te gluposti na sta se ljudi loze, muzika je valjda poenta price. Medjutim u ovom slucaju:

1. nov album nije nesto

2. imidz je over-the-top i postaje bitan. U smislu da bitno utice na to da se zapitam jesu li oni normalni.

comment_2254684

Ja sam ozbiljno razmisljao da dodjem 3. put na koncert zbog ok playliste ali ja ne znam kako bih izdrzao da ih gledam. Jedino da se napijem i da zmurecki ih slusam.

Btw

Therion%20wallpaper%20(8).jpg

8867207a-5899-4a64-894c-a1c5cc325955.jpg

comment_2254704

Kris sigunro neće izaći sa cilindrom i cvikama da svira. Pevačica isto tako verovatno neće izaći sa velom preko glave. Snoui (da ga prevedem ovako) je uvek bio malo teatralno obučen, ali on je ispred benda, održava kontakt sa publikom i tome slično, pa mu valjda i pristaje. A što se tiče njihovog imidža sa prethodne svirke, meni je bio sasvim dobar.

comment_2255110

Ne mogu da se suzdrzim a da se ne smejem.

Ja prosto ne mogu da verujem da je Kris zapravo jako ozbiljan oko ovog imidza :)

comment_2255393

Tacnije , poslednje 2 strane :P Jbg , nervira me Kris u poslednje vreme neverovatno sa ovim glupiranjem :P Time to move on