August 7, 200520 yr comment_868518 Daj ako neko nadje ceo novi album nek javi... Mada ne sumnjam da je strava kao i prethodni. Citala sam neke recenzije na netu i komentare na novi album i oni kazu da ce biti malo jaci i da ce biti malo vise gitarskog zvuka... JEDVA CEKAM DA GA PRESLUSAM... Edited August 7, 200520 yr by Natasha!
August 7, 200520 yr comment_868668 Za one koje zanima evo vam link jednog super fan sajta. Ima finih stvarcica. Ne izgledabas nabudženo ali ima dosta dobrih fotki, informacija o njima a i značenja pesama pošto većina vas ovde tvrdi da Ill Nino imaju jednolične i priglupe textove što NIJE TAČNO, pa evo vam idite i uveritese šta su ljudi hteli da kažu... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
August 7, 200520 yr Author comment_868764 pa mozda su oni i imali nesto pametno da kazu, ali mozda nisu umeli lepo da se izraze...
August 8, 200520 yr comment_868943 MA POSLE NEKOLIKO SLUSANJA POCINJE DA MI SE DOPADA NOVI ALBUM,STVARNO IMA SVEGA I SVACEGA... I NE PONAVLJAJU SE TEKSTOVI
August 8, 200520 yr comment_868951 MA POSLE NEKOLIKO SLUSANJA POCINJE DA MI SE DOPADA NOVI ALBUM,STVARNO IMA SVEGA I SVACEGA... I NE PONAVLJAJU SE TEKSTOVI Konacno neko ko postuje njihov rad na ovom forumu!!!
August 8, 200520 yr Author comment_869680 za sad sam preslusao pola albuma i cini mi se da im je ovo, po mom misljenju, najbolji album do sada...
August 10, 200520 yr Author comment_871432 pa zvanicno i dalje imaju dva albuma i ne znam... mogao bi da kazem da mi se za sada, prvi i ovaj novi kolju, ali drugi album im je ocajan.... i tesko da bi bas mogao da kazem da im je bilo koji album remek delo, al´ ajde.... razliciti su ukusi....
August 10, 200520 yr Author comment_871453 1. Revolution/Revoluçion 2. Confession 3. One Nation Underground na samom pocetku su izdali kao neki EP ili tako nesto, ali to se ne racuna...
August 10, 200520 yr Author comment_871465 pa preko interneta salim se... pa ja sam isao na roadrunner, pa sam slucajno naleteo na vest o novom albumu...
August 10, 200520 yr comment_871479 Cek, a ti si to i slushao il si samo video info? To mi nije jasno...
August 10, 200520 yr Author comment_871553 pa prvo sam video info, potom sam cuo da ga vec ima na netu i onda sam ga nasao, skinuo i preslusao.... kako bih inace mogao da ga komentarisem dao bi ti link, ali je bas ko za inat bas sad prso sajt.... ustvari idi na http://www.mediaportal.ru/ pa ga nadji sam... naravno, kad bude radio sajt, a verujem da ce uskoro poz....
August 15, 200520 yr comment_875780 Konacno neko ko postuje njihov rad na ovom forumu!!! sto ti lupas....
August 15, 200520 yr comment_876155 sto ti lupas.... Da, ja kao mladi filolog imam potrebu da serem tako nekad, preterano... Sorry,ne spamujem samo sam morala da mu odgovorim... Nastavite s temom
August 15, 200520 yr comment_876168 pa dobro ja chuo samo this is war sa poslednjeg i mogao sam da pretpostavim da ce da se blize nwoahm zvuku,makar malo..... mada je ovo do jaja...
August 17, 200520 yr comment_878178 i ja sam cuo this is war i sad mi nije nista jasno, niti sam ovo ocekivao posle confession-a pesme je bas heavy, najheavy od svih njihovih koje sam cuo, i rif nije bas u njihovom starom fazonu plus ona dupla bas pedala koja kida a koju pre nisu uopste koristili (ne znam sta je bubnjar radio, vezbao ko lud?) nesto se secam kad je Ahrue Luster (gitarista) presao iz Machine Head-a u Ill Nino zato sto je hteo da svira meksu muziku, pa mu MH nije odgovarao, to je bilo pre nego sto je izasao Confession, a vidi sad sta sviraju anyway pesma je do jaja sjajno su spojili taj NWOAHM momenat sa svojim starim zvukom, jedva cekam da cujem album NIK jesi ti u bg?
August 18, 200520 yr comment_879122 plus ona dupla bas pedala koja kida a koju pre nisu uopste koristili (ne znam sta je bubnjar radio, vezbao ko lud?) jesu koristili su je nesto malo, uglavnom u prelazima....al nikako ovako...