Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 686
  • Views 58.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• veće mi je iznenađenje da su postojali sve dosad, nego da su se sad raspali

• Ma Mortenu ni Sirenia nije bila dovoljna, pa je napravio i Mortemiu. Alogia je već zauzeto ime, inače bi i Alogiu napravio.   Inače, Widdow's Weeds je meni jedan od najomiljenijih albuma uopšte,a sv

• Yggdrasil
    Yggdrasil

Ako nisu promenili Mary Demurtas, to je odličan eurovision kvalitet, poželjan za svaku reinkarnaciju Lacuna Coil. Čak su mi i članovi vrlo simpatični pojedinačno, sa njihovim malim video objavama i

comment_1290838

Imala sam utisak da posle onako beskrvnog albuma kakav je Ashes neće biti više kreativnih pokušaja, već će se dati na štampanje propagandne robe i grnčarstvo.

Inače, odlazak Mortena Velanda, za kojim su teški idolopoklonici grupe onoliko kukali, izgleda da jeste doprineo opadanju Tristanije, ali nije doprineo (ni do sada) uspehu Sirenije.

Maštovito. :)

• 3 weeks later...
comment_1310556

ne valja mi ženski vokal

ne valja mi niti to što forsiraju u nekim pjesmama kvazi disonance i ekspresionizam

ali tematika im je na mjestu, cjelokupni dojam se čini ok...

meni osobno nikad nisu uspjeli baš dokraja sjest iako sam ih preslušavala stalno stalno tek tako da vidim hoću li dohvatiti to nešto što većina vidi, ali nisu me baš opčinili

• 2 weeks later...
comment_1325237

JEBOTEEEE!!!!!

27th February - New Female Singer

Tristania is sorry to announce that Vibeke has decided to leave the band due to personal reasons. The band regrets this fact, but respect her decision and wish her all the best in the future.

Tristania is now looking to find a new female singer, as they are anxious to start touring and promoting the new album. Please send demos, along with a recent photograph, to;

Tristania

Askeladdveien 12

N-4019 Stavanger

Norway

comment_1325296
JEBOTEEEE!!!!!

Tristania is sorry to announce that Vibeke has decided to leave the band due to personal reasons. The band regrets this fact, but respect her decision and wish her all the best in the future.

Tristania is now looking to find a new female singer, as they are anxious to start touring and promoting the new album. Please send demos, along with a recent photograph, to;

Tristania

Askeladdveien 12

N-4019 Stavanger

Norway

Crap.

comment_1325843
JEBOTEEEE!!!!!

Tristania

Askeladdveien 12

N-4019 Stavanger

Norway

Au da znas kako me je presekla ova vest...a joj sta ce bez Vibeke kuku, ma nacice oni adekvatnu zamenu valjda.

comment_1326439

Javio mi ortak ( killing floor ) na mob kao na foru da pogledam vest na sajtu tristanije , kada ja odem tamo sav istripovan ono ovo dolazi tristanija 100 % u srbiju bice loodilo , i ono onda procita ovu vest sada i ubedachio sam se vishe nego obichno ~~ .

A jbg ... idemo dalje , sirenia i dalje zivi ...

Sada samo mortem da izbaci ovu debelu kravu iz tristanije i uzme vebeke nazad i da pocne nova era nove tristanije ;P

Edited by StormScion