Yesterday at 01:14 PM1 day comment_3125172 Najbolji tribute bend ikad Adrianova gitara je bila malo tiša u miksu ali je generalno dobro ozvučenje bilo, jazz chorusi pršte sve u 16. Toni se čuo odlično, za razliku od pre 3 godine kad sam ga gledao s PGom. Sve u svemu, omladina je izuzetno usvirana i vokali su apsolutno pod konac. Setlistu znate, odličan TOAPP set i naravno normalan Indiscipline (nmg ona poljakova prenemaganja na vokalu). Čujemo se dogodine pred Rush tribute. Ovakve koncerte treba posećivati itd Report
22 hours ago22 hr comment_3125178 Da se nadovežem.Da je bilo savršeno, nije. Ali, unapred da se ogradim da mi je i teško nešto jako objektivno da išta kukam kad nisam mislio da ću ikad čuti ovaj materijal live, a kamoli sa sve besmrtnim Levinom i vazda nasmejanim Belewom. Levin kad krenuo da piči uvod u Elephant Talk, to je bilo najbliže što je moje kameno metal srce bilo suzi na koncertu u duugo vremena. Adrian isto kako sjajno zvuči mi je bilo srce-otapajuće. E sad jebiga, sa druge strane, nisam nešto impresioniran ni Carey-em ni Vai-em. Na intermissionu sinoć sam probao da stavim Gavina u postavu i kako bi sa njim zvučalo... Vai u prvoj polovini kao neki gangsterski leš izgledao, vrlo bizarno, posle se skroz presvukao pa kanda izgledao življe. I imao priliku za svoj bespoentni gitarista spotlight momenat, koji mi je bio jedini iole loš momenat večeri, jer mi nije išlo uz sve ostalo. No, lokalci voleli, i bilo dosta Vai majica, so what do I know... Čak bih, kroz hladnu glavu cinizma, rekao da su ova dvojica najviše tu zbog imena. Malo je tužno što im ova Euro turneja, koliko pratim, bez rasprodatih koncerata, a bez njih bi možda još manje ljudi bilo? Sinoć je npr parter bio skoro pun, balkon možda trećina pun. Francuzi kao publika usput, okay, par matoraca koji nisu baš znali kad treba da tapšu a kad ne, malo prekidali neke lucidne momente na sceni... Ide za 10 dana nova prilika u stojećoj varijanti, videćemo to kako će da prođe, do sad KC muziku live samo u pozorišnoj varijanti iskusio.Tldr; Što bi rekao pesnik, I like it. Report
21 hours ago21 hr comment_3125182 To sam i ja komentarisao bio, dosta ljudi u Vai i Tool merchu, ali da, i kod mene su tribine bile praznjikave a bile bi svakako i praznije da nije ove dvojice. Ja sam i zaboravio na Gavina, zamišljao kako bi bilo sa Mastelotom. Plus npr neka nesrećna (meni) rešenja, tipa Vaiev tapping u Frame by Frame ali bože moj. Na publiku sam i ja imao zamerki, jezivi su bili, od urlanja svaki put kad Vai udari neki lick do tapšanja u 4/4... Report
19 hours ago19 hr comment_3125189 Zvučaće čudno da baš ovo pitanje od svih imam da postavim, ali da li je dozvoljeno fotografisanje tokom koncerta? Nije da ću kao najgori klinac da sve vreme držim telefon u vazduhu, ali voleo bih da sačuvam neku uspomenu ovaj put, sa King Crimsona 2018. godine su pretili izbacivanjem napolje ako pokušaš da fotkaš. Report
1 hour ago1 hr comment_3125203 22 hours ago, obsessed by cruelty said:naravno normalan Indiscipline (nmg ona poljakova prenemaganja na vokalu)to je bilo bas tesko slusati, vrv peak krinz momenat tih nastupa20 hours ago, Angelystor said:Čak bih, kroz hladnu glavu cinizma, rekao da su ova dvojica najviše tu zbog imena.skoro sigurno, i to se najbolje vidi po Carrey-u. Vrv je Belew zeleo da izvodi ovaj materijal, a i fanovi (myslef included) su zeleli Belew-a koji izvodi Belew pesme. neka produkcija uzela i sastavila im postavu i voila. pricam napamet, ali realno sumnjam da bi Pat odbio gig, evo sa Stick Man sprema novi album i vrv turneju. ne znam ja ko posecuje ove koncerte ali mi se cini da je posravu napravio neko ko je hteo 'wow' efekat od svakog imena.btw, Fripp" The first show of any tour provides its challenges - guitars stop working or disappear from the mix, is it 5 or 4 beats at the end of Red?" Report