Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1205308

trazio sam malo po netu, i spineshank definitivno vise ne postoji, odkad je pevac otisao iz benda bilo je nekoliko akcija, probali su sa raznim pevacima, cak u jednom trenutku i objavili da su nasli pevaca za stalno, medjutim na kraju su se ipak prestali sa radom za svagda.

inace pevac je trunutno u metalcore bendu Silent Civilian, a ostala trojica se bave snimanjem i produciranjem drugih bendova, posto imaju svoj studio

postoji i prica da ce njih trojica osnovati novi bend pod drugim imenom ali to ostaje da se vidi...

• Replies 92
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haos sam ja
    Haos sam ja

Ničim izazvano, izvukoh sinoć sa dna police Self destructive pattern koji nisam slušao barem 15 godina. Uprkos svim komičnim klišeima nu metala, zvučao mi je dosta zabavno, nekoliko baš jakih hitova,

comment_1205309

trazio sam malo po netu, i spineshank definitivno vise ne postoji, odkad je pevac otisao iz benda bilo je nekoliko akcija, probali su sa raznim pevacima, cak u jednom trenutku i objavili da su nasli pevaca za stalno, medjutim na kraju su se ipak prestali sa radom za svagda.

inace pevac je trunutno u metalcore bendu Silent Civilian, a ostala trojica se bave snimanjem i produciranjem drugih bendova, posto imaju svoj studio

postoji i prica da ce njih trojica osnovati novi bend pod drugim imenom ali to ostaje da se vidi...

• 2 years later...
comment_1756094

Sa WIKIPEDIJE...

Jonny Santos Returns & New Material

August 26, 2008: As The Gauntlet first reported in July, Spineshank has reportedly reunited with Jonny Santos (Silent Civilian). The band reportedly entered a Los Angeles, CA studio last week to record some demos.

September 18, 2008: The band announced that they are currently writing material for an upcoming album. They posted a demo version of "Born Conform Repent", one of five new songs they have completed.

comment_1756369

Nisam cuo da wikipedia-i, nego mi Silent Civilian (za one koje ne znaju, bend gde je pevac radio posle spineshanka), poslao bulletin na spaceu...... Ali sve u svemu... TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU METAL NIJE UMRO!!!!!!!!!!!!!! CE BUDE LUDNICA!!!!!!!!!!!!! JEDVA CEKAM!!!!!

• 3 months later...
  • 4 months later...
comment_1949717

Posteno. Novi voks im ima nadimak Angel, lol :)

Skini si Through the Eyes i Endangered Species, ostalo je bezveze, mada ni ta dva nisu imho cemu.

Imaju par dobrih pjesmica (kao npr. Whole, Payback, Medicate, You Changed, Only the Strong, Recognize), al clean vokali su cesto preiritantni i cesto daju utisak da su presoft, ak mene pitas...

Kasnije je Chris Volz (pjevac i gl. skladatelj) otisao u Five Bolt Main, koji nisu toliko losi pa je poslije izdao i solo album (koji je vise neki alternative rock, s mrvicom alt nu metala) i sad je novi Flaw bio opet s njim, al je dobio nogu od ostalih iz benda, jer je alkos i tuce suprugu. Ovo posljednje su najnovije vijesti po pitanju njih :-)

Idiot!

Edited by *Nameless*

comment_1949989

Da, Silent Civilian, ne Spineshank.

A shankov sam gledao klip iz studija prije kojih par mjeseci. Ono, Johnny Santos se zdebljao, u As Blood Runs Black majici sjedi i nest se zajebaje... A mislim da ce se i zvuk mal promijenit. Nece bas sasvim industrial nu metal. Mislim da sam cak i cuo jednu il dvije nove pjesme, onak raw, nesmiksane...al se ne mogu sjetit sad :/

comment_1950879
Da, Silent Civilian, ne Spineshank.

A shankov sam gledao klip iz studija prije kojih par mjeseci. Ono, Johnny Santos se zdebljao, u As Blood Runs Black majici sjedi i nest se zajebaje... A mislim da ce se i zvuk mal promijenit. Nece bas sasvim industrial nu metal. Mislim da sam cak i cuo jednu il dvije nove pjesme, onak raw, nesmiksane...al se ne mogu sjetit sad :/

daj link da pogledam snimak

• 2 months later...