October 12, 200321 yr comment_287685 moljac je novopecheni metalac....nemojte mu zameriti shto se malo ne razume u muziku.... Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album....
October 12, 200321 yr comment_287964 Meni je Manowar uz Maidene najdrazi band,kao prvo zato sto imaju super svirku i super rijeci a kao drugo oni druge metalce nazivaju bracom a ne kao kod onih blackera u crnom krugu koji su se poklali. We alone are fighting for metal that is true Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world
October 13, 200321 yr comment_288326 Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album.... a dobro je...........vazhno je da si skontao iako si mogao to malo ranije ali skontao si.........
October 13, 200321 yr comment_288374 budalo samo to imam da ti kazhem covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" ...
October 14, 200321 yr comment_288840 "]budalo samo to imam da ti kazhem covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" ... glupi klinci
October 14, 200321 yr comment_289141 nemojte zaboraviti Michael Kiske-a i Hans Kursch-a Koji su bolji od erica n na n puta! Posebno hansi..ne znam sta svi kenjate za njega!
October 18, 200321 yr comment_291801 Ako je Manowar komercijalan zato sto se pojavljuje na Viva ili Mtv sta su onda Iron Maiden i Cradle
October 18, 200321 yr comment_292212 nemojte zaboraviti Michael Kiske-a i Hans Kursch-a Koji su bolji od erica n na n puta! Posebno hansi..ne znam sta svi kenjate za njega! ma pusti budale Hans je zakon
October 19, 200321 yr comment_292687 Ako je Manowar komercijalan zato sto se pojavljuje na Viva ili Mtv sta su onda Iron Maiden i Cradle Sto je najgore od svega MANOWAR je od skora poceo da se pojavljuje na VIVI a ne kao pojedini bendovi pre xx godina.
October 19, 200321 yr comment_293573 Ja sam zadovoljan njima. Ima i mnogo komercijalnijih bendova kao na primier Metallica koji cim nestane malo para menjaju muziku.
October 20, 200321 yr comment_293978 Nisi me skontao , htedoh reci da od vecine bendova su oni najmanja komercijala, jer svirati minimum 15 godina a da se od skora pojavljujes na TV i to na televiziji iz drzave gde te smatraju institucijom.
October 30, 200321 yr comment_302102 Sta bre pricaju da su ManOwar pozeri??? :x Pogledajte Erica Adamsa i njegove glasovne mogucnosti...Pogledajte sta radi Karl Logan....Koliko su samo doprinijeli razvoju metala uopste! HAIL KINGS !!!
October 30, 200321 yr comment_302127 Pa ne vidim da su doneli ista razvoju metala. jesu doprineli popularnosti metala, ali ne i razvoju. Njihova svirka je krajnje staromodna, ponasanje krajnje lozanersko. Nemam nista protiv postojanja takvih bendova, jer neko mora da odrzava i "staru vatru" , ali uz takve bendove metal nikad ne bi napredovao. Mozda je i bolje da ne napreduje u pravcu NU metala
October 30, 200321 yr comment_302346 Ne bih se slozio sa tobom soli iz samo jednog prostog razloga a to je da dosta power bendova pa i non power al naravno ne u tolikoj kolicini su dosta inspirisani Manowar-om.
October 31, 200321 yr comment_302639 Pa znas kako....SVI metal bendovi na svetu su poceli s Maidenima, a Maideni se nisu nista promenili u stilskom smislu u odnosu na pocetak 80tih. Isto vazi i za Manowar. Oni drljaju jedno te isto 20 godina i klinci ih vole, neki pocinju da sviraju i cesto tehnicki i idejno nadmase svoje idole. Ponavlajm da oni jako dobro teraju svoj fazon od koga ne odstupaju i drze se standarda koje su sami postavili. To za mene nije nikakav napredak, vec odrzavanje stila koji je postojao pre 20 godina. Dokle god oni to rade kako treba, imace moje postovanje.