Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.3k
  • Views 343.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

MANOWAR!-U MOME SRCU 4EVER!   LAST FM-MARŠ U PIĆKU MATERINU!!!     KO JE PROTIV MANOWARA,MARŠ SA TEME!MARŠ!   KO MI DA MINUS,ZNA ZA ŠTA ME VAĆA.

• Zaista je strašno kad subjektivni moderator napada ljude koji za neki bend koji je sranje kažu da je sranje, jer on misli da nije sranje, iako je činjenica da je sranje.

comment_287685

moljac je novopecheni metalac....nemojte mu zameriti shto se malo ne razume u muziku.... smile.gif Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album....

comment_287964

Meni je Manowar uz Maidene najdrazi band,kao prvo zato sto imaju super svirku i super rijeci a kao drugo oni druge metalce nazivaju bracom a ne kao kod onih blackera u crnom krugu koji su se poklali.

We alone are fighting for metal that is true

Brothers everywhere - raise your hands into the air

We're warriors, warriors of the world

comment_288326

Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album....

a dobro je...........vazhno je da si skontao

iako si mogao to malo ranije ali skontao si.........smile.gif

comment_288840

"]
budalo smile.gif

samo to imam da ti kazhem

covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen smile.gif ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ...

glupi klinci smile.gif

comment_302127

Pa ne vidim da su doneli ista razvoju metala. jesu doprineli popularnosti metala, ali ne i razvoju. Njihova svirka je krajnje staromodna, ponasanje krajnje lozanersko. Nemam nista protiv postojanja takvih bendova, jer neko mora da odrzava i "staru vatru" , ali uz takve bendove metal nikad ne bi napredovao. Mozda je i bolje da ne napreduje u pravcu NU metala smile.gif

comment_302639

Pa znas kako....SVI metal bendovi na svetu su poceli s Maidenima, a Maideni se nisu nista promenili u stilskom smislu u odnosu na pocetak 80tih. Isto vazi i za Manowar. Oni drljaju jedno te isto 20 godina i klinci ih vole, neki pocinju da sviraju i cesto tehnicki i idejno nadmase svoje idole. Ponavlajm da oni jako dobro teraju svoj fazon od koga ne odstupaju i drze se standarda koje su sami postavili. To za mene nije nikakav napredak, vec odrzavanje stila koji je postojao pre 20 godina. Dokle god oni to rade kako treba, imace moje postovanje.