Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 95.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• http://www.mediaboom.org/374133-enslaved-riitiir-2012.html EVO GA!

• Pises recenziju, a nisi lepo ni preslusao album? Na stranu sto si nepismen i kad koristis engleski i srpski (ajd ovo i nije toliko strasno, jer ti zine nije na maternjem jeziku), ali kad se vec busas

• Mogu samo da ga posisaju i Cepelinima i King Krimsonu. Mogli su svi da pocrkaju posle Vikingligr Veldi-ja, što se mene tiče.    

comment_2582415

Prošli album je bio bolji, previše su razvukli ovo, ali dobar je i dalje.

Ne izlećite se sa tim titulama albuma godine dok zna-se-već-ko ne izađe.

I meni nekako dodje razvucen, na momente gubim koncentraciju, ali svidja mi se sto su ga uprogresivili i sto ga treba tek otkrivati, cekam neki sneg za ovo :D

comment_2585603

Inače, primećujem li samo ja određen Mastodon uticaj na ovom albumu? Sad baš vrtim "Blood Mountain" i skroz mi je sličan osećaj u nekim momentima, tipa "Sleeping Giant" fazon.

Mislim da u Thoughts ima neki bas slican rif....inace,na prvo slusanje ,album je cista pobeda. Svaka jebena sekunda. Samo zadnji Baroness moze da im parira za ovu godinu.

comment_2587852

Prošli album je bio bolji.

Word.

Ali RIITIR je i dalje nebeski album koji piša po svemu i svakome na sceni. Bila bi suha desetka da Forsaken nije nepotrebno razvučena, prvih 7 pesama teku kao mleko i ona na kraju malo umlači ali nevertheless u samom vrhu 2012.

comment_2587878

Brate, ako je poslednji album nebeski i piša po svemu i svakome po sceni, a smatraš da je prethodni bolji... onda je prethodni nebeski koji piša po svemu i svakome na sceni uključujući poslednji koji je nebeski koji piša po svemu i svakome po sceni.

comment_2587911

prošli je po meni imao malo više upečatljivih, wooow momenata, koji ostaju u pamćenju sve i da ne poslušate album više nikada i bio je miljama ispred Vertebrae, odnosno premašio (makar moja) očekivanja,

novi je prog albumčina kakva se pojavi par puta u deset godina. božanske prirode koja ne mora ni da jede, ni da pije, pa samim tim ni da piša.

bork i išan izdaše ove godine ingeniozne albume, pa opet ostaše daleko iza ovoga.

comment_2588077

Brate, ako je poslednji album nebeski i piša po svemu i svakome po sceni, a smatraš da je prethodni bolji... onda je prethodni nebeski koji piša po svemu i svakome na sceni uključujući poslednji koji je nebeski koji piša po svemu i svakome po sceni.

Енслејвдсепшн.