February 23, 200421 yr comment_400159 ne laziiiiiiii ...bas sAM DOBRO OTPEVALA ... pitaj radosha ....jeste da su se svi smejali,ali meni uoopste nije bilo jasno zasto )))) mislim....stvaaaaarnooooo p.s. POtpuno se slazem sa koomom u odabiru najboljih pevacha:)
February 23, 200421 yr comment_400200 pa naravno da se slazes..... ajd da ne budem zlobna,dodacu i stevu hehehe
February 25, 200421 yr comment_402511 sta bre naravno..kao nesmem da se neslazem AAAA? ccc nemo se ti tu nesho pravish...kao OPASNA SI uuuuuuuu 8O 8O
February 25, 200421 yr comment_402527 Axl Axl Rose,Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl RAxl Rose,oAxl Rose,se,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,Axl Rose,
February 29, 200421 yr comment_405664 Elvis Presley The King Of Rock. A od zivih Glenn Danzig. Inace slusao sam sve pevace koji su nabrojani na ovom topic-u i to pre nego sto sam cuo za Danzig-a.
March 27, 200421 yr comment_409324 Elvis Presley The King Of Rock. A od zivih Glenn Danzig. Inace slusao sam sve pevace koji su nabrojani na ovom topic-u i to pre nego sto sam cuo za Danzig-a. moram se sloziti sa ovime
March 27, 200421 yr comment_409437 Elvis Presley The King Of Rock. A od zivih Glenn Danzig. Inace slusao sam sve pevace koji su nabrojani na ovom topic-u i to pre nego sto sam cuo za Danzig-a. Cak se i ja slazem kad bolje razmislim
March 31, 200421 yr comment_412561 au... Dio, Coverdale, Plant, Gillan, Halford, Eric Adams... prosto je nemoguce odluciti se...
April 8, 200421 yr comment_419492 E, a sto ne bude glasanje za najbolji zenski vokal? Tu je bar dilema mnogo manja... TARJA TURUNEN !!!
April 14, 200421 yr comment_423925 Da li je neko od Vas imao prilike da cuje Mr. Glen Huges-a? Slushao sam ga uzivo pre mesec i po dana u Budimpeshti sa Joe Lynn Turner-om..... Ne Da peva ............... RAZBIJA......... Slushao sam i Coverdale proshlog leta u Bugarskoj, u POtpunosti se slazem i za Planta i za Dia i za Mercuria.... ali ovaj baja ne da peva...............
May 19, 200421 yr comment_455876 David Coverdale, definitvno, pored David Lee Rotha i Dio-a! Lik ima najeroticniji glas!
May 19, 200421 yr comment_455897 David Coverdale, definitvno, pored David Lee Rotha i Dio-a! Lik ima najeroticniji glas! da da..... ... pa ovo nije glasanje....\ napravi da bude glasanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 20, 200421 yr comment_456481 Ma glupo bi bilo onda. Dio-va linija sa glasovima bi zauzela celu stranicu.
May 23, 200421 yr comment_458985 pa sad Cverdale se mnogo promenio od svojih 20 godina imao je milion operacija na sebi.sredio je sebi i lice i glas i stas ali on uopste nije nikakav pevac on je samo maska. Po mom misljenju oni ljudi koji slusaju kovija nisu bas bistri (bez uvrede ja tako mislim) nemaju bas mnogo mozga da shvate njega on je isfolirana drolja. Po mom misljenju ljudi koji ga slusaju ne zasluzuju da zive. P.S. Ja sam mentalni bolesnik nemojte mi zaeriti ovo je samo moje misljenje necu niko da se naljuti God Bless Richard Hugh Blackmore Edited May 23, 200421 yr by Ritchie Blackmore
May 23, 200421 yr comment_459492 pa sad Cverdale se mnogo promenio od svojih 20 godina imao je milion operacija na sebi.sredio je sebi i lice i glas i stas ali on uopste nije nikakav pevac on je samo maska. Po mom misljenju oni ljudi koji slusaju kovija nisu bas bistri (bez uvrede ja tako mislim) nemaju bas mnogo mozga da shvate njega on je isfolirana drolja. Po mom misljenju ljudi koji ga slusaju ne zasluzuju da zive. P.S. Ja sam mentalni bolesnik nemojte mi zaeriti ovo je samo moje misljenje necu niko da se naljuti God Bless Richard Hugh Blackmore Au....ne smem vise da ti se obratim....
May 23, 200421 yr comment_459675 Ok svako ima svoje mishljenje. Ja ga obozavam PA SHTA? If you only knew! Salim se nece to predstavlati problem(Ako ga spominjemo u umerenim kolicinama) Edited May 23, 200421 yr by Ritchie Blackmore
May 23, 200421 yr comment_459754 ma ako cemo tako i michael jackson je izvrsio milion plasticnih operacija i silovao ko zna koliko male dece i ko zna sta jos.. pa ga voli pola sveta i misle da je on nevinasce.... jedino mu zameram sto je operisao glasne zice (odnosno sto je skinuo one cvorove sa glasnih zica) a to sto pokusava da bude lepsi, mi ne predstavlja nikakav problem... i tako P.S. Ja sam mentalni bolesnik nemojte mi zaeriti ovo je samo moje misljenje a pa da salim se!