Opeth
Posted 09 novembar 2003 - 03:25
Ma u shta ga svi svrstavali,ja mislim da Opeth zasluzhuje da ima temu na Avantguarde forumu!!!!
Posted 09 novembar 2003 - 03:45
Progressive death sa primesama doom-a.
Postoji tema negde, mozda na Death forumu. Imam sve albume, skoro nabavih i poslednja 2, najbolji je Orchid, pesma The forest of October, jedan mi od omiljenih bendova i tako...
Postoji tema negde, mozda na Death forumu. Imam sve albume, skoro nabavih i poslednja 2, najbolji je Orchid, pesma The forest of October, jedan mi od omiljenih bendova i tako...
Оста нам једино крв.
Ој.
Она је наш страшан понос.
Ој.
Она је наш страшан понос.
Posted 09 novembar 2003 - 03:53
Meni se najvishe svidjaju albumi : Still Life i Blackwater Park,a pesme : Face Of Melinda i The Lepper Afinity.
Posted 09 novembar 2003 - 08:23
Odlicni su...imam 3 albuma...najsimpaticnija pesma je the forest of october...
"Sta se to odjednom desi, koji se to kamen iz temelja izmakne, pa sve pocne da se rusi i odronjava? Zivot je izgledao cvrsta zidanica, nijedna pukotina se nije videla, a iznenadan potres, besmislen i neskrivljen, porusio je ponosnu zidanicu, kao da je od peska...."
Posted 09 novembar 2003 - 11:27
| QUOTE |
| ma cakani su sto posto, ja ih volem ponajvise, jos samo da Tina pise o njima. |
Jel ovo neka prozivka?
A inace ja ga ne bih nigde direktno svrstavala jer bend recimo evoluira i zalazi u druge muzicke vode, i sam Peter je rekao da su zeleli na Damnation-u da postignu atmosferu Zeppelina...
Beyond here lies nothin'
Posted 10 novembar 2003 - 08:55
Mislim da ne lice na Zeppeline, barem ne na opusu iz prvih 5 albuma (mislim na zeppeline), a ostale ljudi uglavnom i ne slusaju (s razlogom). Cepelini su energican bend, a Damnation ima intimnu,lullaby atmosferu. Mozda pre lice na Floyde iz pesama kao sto je If.
Only when the last tree has been cut down and the last river has dried up will man realize that reciting red indian proverbs makes you sound like a fucking muppet
Posted 10 novembar 2003 - 02:24
Znam, zato je meni bilo cudno ono sto je Peter izjavio za casopis Metal maniacs- ili tako nesto... Sto se tice atmosfere da su se vise priblizili flojdima slazem se, Damnation svakako ima specificnu atmosferu, vecina ljudi kada je ocekivala taj album mislili su, ma bice to klasican opeth rad, ali cak su mene iznenadili, ali u svakom slucaju prijatno
a:
Beyond here lies nothin'
Posted 17 novembar 2003 - 01:33
Opeth... shta recji vishe o njima? Vecj 6 meseci ne vadim My Arms.../Still Life/Blackwater Park/Damnation iz playera... u stvari vadim, ali ne prodje dan, a da ne preslusham svaki bar jedanput...
Trenutno verovatno moj najomiljeniji bend... trebalo je svariti sve te albume... ali vredelo je :mrgreen: Prva dva nikako da zgotivim... dal' je to zbog produkcije, ili me mrzi da opeth varim jedan album po mesec dana... nemam pojma :mrgreen:
Posted 20 novembar 2003 - 09:00
Ma meni je najgotivnija THE TWILGHT IS MY ROBE, ta jebe kevu
sa uvodom -----"Unto you I whisper the wildest dreams", naravno sve su pesmice cakane
:wink:
"Sta se to odjednom desi, koji se to kamen iz temelja izmakne, pa sve pocne da se rusi i odronjava? Zivot je izgledao cvrsta zidanica, nijedna pukotina se nije videla, a iznenadan potres, besmislen i neskrivljen, porusio je ponosnu zidanicu, kao da je od peska...."
Posted 23 novembar 2003 - 05:47
| QUOTE |
| Hm...ja sam prvo cula Orchid, i ostao mi je omiljeni, plus sto sam ga odmah \"svarila\". Cim sam cula In mist she was standing, ustala sam i pocela da igram 8) . Tada sam rekla sebi: \"ovo ce ti bidne jedan od najomiljenijih bendova\" i eto... I danas volim da zaigram uz Orchid i Morningrise. |
A uz ovo resto? :? :?

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote