Blind Guardian
Posted 14 april 2004 - 07:27
SVi textovi sa "A Night At The Opera" takodje...

And look up to the eternal skies
See warfare even there
What once has been a paradise
Now destruction and despair

BUTCHER THE POZERS katalog
Posted 15 april 2004 - 05:14
| QUOTE (MaNiAc_Fortiter @ 15. 4. 2004, 13:30) |
| Strasna pesma, samo mislim da i nije njihova. |
Mike Oldfield....

And look up to the eternal skies
See warfare even there
What once has been a paradise
Now destruction and despair

BUTCHER THE POZERS katalog
Posted 17 april 2004 - 10:24
P kada je rec o Guardianima jako mi je tesko govoriti, Svi albumi su na svoj nacin dobri ali ako moram izabrati najbolji onda bi to bio IFTOS zbog A Past And A Future Secret. A naj losiji Night At The Opera. A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci. Sto se tice textova najbolji su mi LOTR i Nightfall.
Blood and death I waitting like a raven in the sky I WAS BORN TO DIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 21 april 2004 - 12:00
| QUOTE (Hansi @ 17. 4. 2004, 22:24) |
| P kada je rec o Guardianima jako mi je tesko govoriti, Svi albumi su na svoj nacin dobri ali ako moram izabrati najbolji onda bi to bio IFTOS zbog A Past And A Future Secret. A naj losiji Night At The Opera. A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci. Sto se tice textova najbolji su mi LOTR i Nightfall. |
slazem se za imaginations.... stvarno past and future secret je nesto najbolje sto sam ikada cuo!!!
Posted 25 april 2004 - 03:28
| QUOTE (dark earendil @ 21. 4. 2004, 00:00) |
| slazem se za imaginations.... stvarno past and future secret je nesto najbolje sto sam ikada cuo!!! |
ma Imaginations je najvece njihovo remek delo iako mi nije najomiljeniji album,takodje mi je jedan od najacih momenata tog albuma Script for my Requem i pogotovo onaj uvod na klavijaturama,a tek kako zvuci uzivo
МЕТАЛНИ БОГ СИШ'О ЈЕ С НЕБА,ДА БУДЕ С РОКЕРИМА!!!
Posted 26 april 2004 - 09:22
| QUOTE (Hansi @ 17. 4. 2004, 22:24) |
| ...A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci.... |
Sta su obradili od Metallice???
Od Purpla su obradili Hallelujah,imam to...
Imam od obrada i Dont Talk To Strangers(Dio) i Beyond the Realms of Death(J.Priest)...
Jel cuo ko od vas demo Past and Future Secrets???Ima drugaciji text-meni bolji...
With my teeth bite down I can see the blood
Of a thousand men who have come and gone
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young
c'mon c'mon c'mon c'mon
Of a thousand men who have come and gone
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young
c'mon c'mon c'mon c'mon
Posted 26 april 2004 - 09:30
| QUOTE (fantasmic @ 26. 4. 2004, 21:22) |
| Sta su obradili od Metallice??? Od Purpla su obradili Hallelujah,imam to... Imam od obrada i Dont Talk To Strangers(Dio) i Beyond the Realms of Death(J.Priest)... Jel cuo ko od vas demo Past and Future Secrets???Ima drugaciji text-meni bolji... |
e ajd daj kopiraj text pesme ovde ili daj neki link,pa da vidimo!
Posted 26 april 2004 - 09:56
Cuo sam njihovu obradu Beyond The Realms Of Death i odlicno su je uradili,takodje mi se svidja kako se Hansiev glas uklapa uz tu pesmu,a i sama pesma je legendarna jedna od najboljih heavy metal pesama tako da to jednostavno nije moglo da ispadne lose pogotovo kad rade Guardian-i
МЕТАЛНИ БОГ СИШ'О ЈЕ С НЕБА,ДА БУДЕ С РОКЕРИМА!!!

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote