Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/18/19 in all areas

  1. Jbg, najbolje da Jokicu i neko popusi dok odmara, cisto da bude kao u Denveru. Pa nije on Novicki sa 11 indijanaca, pa da moraju svi da igraju i trce za njega.
    2 points
  2. Ne dirajte Batu, dobar je to Siptar.
    1 point
  3. https://www.instagram.com/p/B2eU4hIgGS4/?utm_source=ig_web_copy_link
    1 point
  4. ali koliko su navijaci glupi ko kurac koji se upinju da dokazu kako je jedan ili drugi klub hrvatski ili srpski oba kluba su nastala u komunistickom periodu, vodili su ih generali, istaknuti ucesnici NOR-a jugoslovenski klubovi...jedne osnovala vojska, druge policija i cao zdravo glupi su ko kurac ko tri kurca
    1 point
  5. Gledale ih, gledale ih, zagrebacke frajle...
    1 point
  6. Nisi, hocu da kazem da svuda pune klubove, hale, arene, picke materine, mi ih nismo prihvatili. odnosno jeste samo 20 maloumnika. Inace, trenutno se razmatra da ovaj FFDP/Megadeth paket bude i u Srbiji, ako nesto detaljnije saznam, javljam.
    1 point
  7. Koga briga sta on radi u Americi? Tu sprdnju od kosarke ne bih nikada ni gledao da nije kladionice. Dosao je nespreman, bio ocajan u zagradjivanju prostora i cuvanju igraca. Poremetio se dobitnicki tim zbog idiota, a on dosao nespreman.
    1 point
  8. Da se manemo palamudjenja, debeli lik nema tajming da skoci usled nespremnosti i skoci neki debil Pumprla pored njega, potom kasno reaguje i kasno krece na tog istog Pumprlu koji poentira lagano na tabli. Hvata se dah, popunjavanjem mehanizma negativne povratne sprege, nesto slicno sto radi i Pumprla koji nije na nivou profesionalnog kosarkasa. Milutinov je duplo bolji i spremniji igrac od Jokica. Sve do jedne medalje do sada smo osvojili minimum 70 posto na odbranu, pojedinacnu i timsku, tu bilo koji diletant pravi sranje ovog tipa sto se sada desilo. Ne moze Jokic da bude Dzordan pa da dodje nespreman, jer Dzordan nespreman je i dalje bolji od svih. Jokic nije ni og koga. Nijedan jedini tim ne bi sve mogao da podredi u fiba kosarci, jer to tako ne ide. Dovoljno je prosto, nije to raspali nba. Drugi sport otprilike. Timska odbrana nase reprezentacije je smrtno ranjena neigranjem pre svega Milosavljevica i Kalinica, a zatim igranjem nekoga ko to ne moze da isprati, a to je Jokic. Bjelica je takodje bio kritican u odbrani, bas zbog tih prilagodjavanja i ocekivanja od Jokica. Uostaom, ako lazemo Vujosevic Svinja i ja, ne lazu rezultati.
    1 point
  9. Upravo slušam album. Složiću se sa onima koji kažu da je album dobar, ali ne i album koji pomijera granice i pravi revoluciju. U svakom slučaju, još će se slušati ovaj album.
    1 point
×
×
  • Create New...