Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/12/21 in all areas

 1. Sve u svemu, posle I Disappear i Brave New World pa na ovamo sav materijal od oba benda je za 0 do 1 slušanja poyyy
  4 points
 2. Meni jutros stigla ova knjizurina :)
  3 points
 3. https://www.glassrpske.com/cir/zabava/luda_planeta/direktorici-skole-u-kanadi-prijeti-otkaz-jer-slusa-bend-iron-maiden/380991 Mislio sam da se kod njih lakše živi nego kod nas.
  3 points
 4. Nema lose stvari na albumu. Kidalica.
  3 points
 5. Ja sam mladji covjeeek...
  2 points
 6. Aaaah ni ti nisi ovde više? Vidim da posećuješ koncerte u inozemstvu, nisam znala da ti je to sad difolt 😄 Well, ako je tako, srećno i jako!
  2 points
 7. Kace neko okupljanje da resimo pitanje Loada..
  1 point
 8. Revisiting: Evo ovde pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću da izjavim da mi je The plague within najbolji PL album, da, bolji i od 90s klasik faze, agresivniji i jače me radi ovih dana. Album sa mudima i zubima, produkcija savršena, sve reže a Nick u najboljem growl-erskom izdanju, atmosfera ubija, rifovi i melodije iz Gregove prve fioke, kompozicije prva liga, generalno jedna opšta fantazija od albuma. Dodatni poeni što Haos junior hoće da headbanguje jako uz album.
  1 point
 9. Petak 13 je uvek imao bolje ribe
  1 point
 10. Mislim da nisam sreo nijednu osobu koja je bila na tom koncertu a da je rekla išta drugo sem najbolji koncert ikada. Sisajte ga.
  1 point
 11. 1 point
 12. Bodite se deco, to vam je moj savet. Moze i vakcina. Frejzer. Spavao sam po 15 sati posle svake boce, sto je ravno mom spavanju za celu godinu.
  1 point
 13. Nie losa ova gradacia tabela...samo bih ja poslednje stavio Miskeridz...mada, hvala Hetfildu, toga nema na ovom remek delu
  1 point
 14. Ako boli, znači da si Srbin/SrBkinja?
  1 point
 15. 1 point
 16. Iskreno ne vidim neku veliku razliku izmedju pevaca ako umes da je prezentujes izvoli meni su obojca dobri..
  1 point
 17. šta će mi Kurdistan ako imam Albaniju do Subotice
  1 point
 18. ovo zvuči odlično https://listen.20buckspin.com/album/tide-turns-eternal
  1 point
 19. Pitaj Igora Lončara, on ga je podigao/snimao: [email protected]
  1 point
 20. Pathe Amsterdam Noord. Nažalost baš malo ljudi, ne više od 20, na salu od kapaciteta tipa 200.
  1 point
 21. Nova Dina mi je manje-više sve što sam očekivao da će biti, i istovremeno ništa specijalno. Dosta toga se ovde vozi na produkciju, dizajn i tehničku izvedbu. Vilanovi se sa te strane ne može zameriti. Sa druge strane, imam problema sa kastingom, imam problema sa "pejsingom" filma, načinom prikaza priče. Ja sam tek skoro saznao da je film u stvari samo prva polovina knjige (što je znano, nije neki spoiler), što će reći bar nekih 5h na prvu knjigu, i opet sa tim već je solidno daleko od neke savršene adaptacije. Nije mnogo toga realno preskočeno, a ipak dosta nekih stvari su nekako preletene. Najveći problem mi je ceo Yueh i betrayal arc, koji je nekako samo usputna stvar u filmu. Kombo osećaja zbrzanosti i činjenice da mi se određeni delovi filma vuku mi je teško da objasnim, ali takav mi je osećaj posle gledanja filma. Na stranu očigledan problem što Kynes nije morao da bude žena, malo ko od glumaca me je ubedio da su prava osoba za ulogu. Imam osećaj da je većina tu "na ime" i na trenutni ugled. Skarsgard mi je možda jedini idealan kasting kao Džaba Hat Harkonen, i ova što glumi Džesiku mi je bila super. Ovi ostali Marvel superheroji kako ko. Pol brat iako je na ekranu ceo film se još premišljam, mislim da će me u drugom delu prelomiti. I uprkos žaljenju, ipak moram reći da se radujem drugom delu. Jedan od onih filmova koje maltene ima samo smisla gledati u bioskopu. Da sam ovo gledao kući na TVu ili sl., cenim da bi mi garantovano ocena bila za 1 manje. 7-7.5/10
  1 point
 22. O masturbaciji. 😄 Jeste specifičan tip, vidi se da je bio prirodan, skoro sam čitao o njegovom životu, on je živeo u nekakvoj selendri u Kanadi, slučajno uleteo u tu priču o stend apu i postoa velika zvezda dok ga nisu skinuli jer kidisao bez pardona u SNL sa news reportovima.
  1 point
 23. 1 point
 24. To je zato sto su se prodali kada su se osisali. EJ MALA, UKLJUCI CEDE PLEJEEEER I PUSTIIII MOTORHED I SLEJEEER
  1 point
 25. Pomislio bi čovek da svira u Mejdenima.
  1 point
 26. Najbolji ubedljivo...
  1 point
 27. 1 point
 28. SW ima bukvalno isti career trajectory kao Devin Townsend. Sto mu vise dosadna i self-indulgent muzika to je popularniji i vise zaradjuje. blago njima
  1 point
 29. Ma briga me za plus, bukvalno me sramota kad ih vidim A moram da gledam jer se loži drugar i brat pa stalno smaraju sa forama/puštaju I u njihovo ime me je sramota
  1 point
 30. Vala i ja da sam rtv bilo bi me sramota ove da puštam
  1 point
 31. 1 point
 32. ALL WE ARE SAYING IS GIVE PEACE A CHANCE !!!
  1 point
 33. Lik je bio više nego prijateljski nastrojen kada sam ga zamolio da mi potpiše disk i slika se sa mnom prošlog decembra, tako da očigledno nije stvar u odnosu sa fanovima.
  1 point
 34. Pa zato sam i rekao I Mortuus je rekao za generičke metalce da su worthless sheep, ne za sve fanove Marduka. Sa čime se u načelu slažem.
  1 point
 35. Sto se tice ove price o Mortuus-u - ja stvarno ne znam sta se vi toliko cudite. Sta ste ocekivali - da baca bombone u publiku? Nije vam to Legion pa da vice: "We fuckin' love youuu!!!" i baca se u publiku. Mortuus je, koliko znam, vise puta izjavljivao da su fanovi zapravo "worthless sheep". To je njegov mizantropski stav i covek ga demonstrira, meni i vama to moze da se ne svidja ali tako je, isto kao sto se Kvarforth npr. sece i zvalavi po bini. Dalje, mislim da ne biste trebali toliko da se proseravate ako ne znate sta se tu, zapravo, desilo. Lik ocigledno nije dosao direktno iz publike nego iz backstage-a i ko ce mu ga znati sta se tu sve desilo? A meni se sve nesto cini da ga Mortuus nije video tek kada se popeo na scenu nego da su se oni sreli i pre koncerta. A da ne pominjem to sto se, posle smrti Dimebag Darrell-a (bese 5 godina pre neki dan, eh...) gledanje na to dodatno izmenilo. Licno, da mene neka pijana budala davi po backstage-u i kasnije mi se jos popne na binu tokom svirke i krene da me grli i proserava se i ja bih ga frljnuo sa bine, boli me kurac. A to sto biste ga vi zagrlili i izljubili pre nego sto ga u svom narucju spustite u publiku je vas problem.
  1 point
 36. Postali su veliki zbog muzike koju su sami stvorili. Svaka rečenica tipa "da nije fanova, ne biste bili tu gde jeste" je zamena teza.
  1 point
 37. Jea, aj ga pljujemo po internetima da bismo se osecali kao da nemamo malu kitu
  1 point
×
×
 • Create New...