Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/22 in all areas

  1. Slažem se Mlađo, meni je ovo rame uz rame sa Prequellom!
    1 point
  2. To je opomena od engleske kraljice koja je reptil vanzemaljac.
    1 point
  3. Album me je patosirao na prvo slušanje, ne znam gde se nalazim. Ovo je ultimativna simbioza pop refrena i heavy metal rifa u klasičnom Ghost maniru, sa namerom da se nakon arena osvoje stadioni. Tobias se ne zeza.
    1 point
  4. Bilo je vreme da se desi jedna blamaža. Nisam gledao zbog posla, ali rekoh ljudima kod 2:2 da uplate dvojku. Znam nas, jebo ja nas.
    1 point
  5. https://www.brooklynvegan.com/listen-to-amenra-cover-townes-van-zandts-kathleen-from-upcoming-tribute-lp/ ❤️
    1 point
  6. Steve neće da se vakciniše, to je istina... ali kako stvari stoje - neće ni morati. Stjepan priča očigledne stvari, koje može svako ko je živeo kroz Koronu sam da zaključi, levi momak Vlaho je moj drugar i koliko sam skontao - barem za sada se dešava turneja. 🙂 Naravno, ukoliko (jebeni) rat i Korona dozvole - turneja će se rajdovati jako, kao i ranije. Mislim da ću imati organizovani prevoz za Budimpeštu, Sofiju i Beč - ukoliko neko bude hteo dodatni gig, neka mi se javi na PP. 🙂 Za sada deluje da idem u: Zagreb, Beograd, Bukurešt, Budimpešta, London, Sofija, Beč, Getenburg, Keln, Bolonja i Beč @Lord Iffy BoatraceBiće jak Legacy Of Senjutsu World Tour!! 😄 😄 Up The Irons!
    1 point
  7. Izvoli bate http://hotfile.com/dl/91587359/2b80c2b/Ghost_-_Opus_Eponymous_%282010%29_MP3_HF_3216400.rar.html Najjace su ove izjavi cuj PRECENJEN bend a izdali momci tek prvi album hahah,haos...
    1 point
  8. Rifovi?Gitare? Ovo je toliko slabasno da jedva prolazi kao hard rok,kakvi bre crni rifovi.
    -1 points
  9. капирам да њих боли курац, али добро
    -1 points
×
×
  • Create New...