Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/21/23 in all areas

  1. Ma jok, to da l’ su metal il’ jok je najmanje bitno. Suština je da me ne pipa ni najmanje. Sviđa mi se poređenje sa BMTH. Oni su po mom mišljenju uradili jedno dva super pop albuma (Sempiternal i That’s The Spirit), koje sam vrteo k’o bolestan. Dok Sleep Token, meh, pretenciozni VH1
    1 point
  2. Jebiga, na forumu smo gde se jelte, komentarisu stvari zar ne? A i jbt, iskacu i iz frizidera, gore i od Vucica, jednostavno ne mozes a da ne primetis. E sad, nasi komentari, yep, verovatno smo samo boomeri koji ne gutaju svaku stvar koju neko forsira niz grlo, tako da sta ces, sue us. Da je drugacije jeste, da je neka alternativna muzika, jeste, al' da se propagiraju kao neki spasioci metala i sta ti ja znam, kad je metal samo jedna farba koju koriste tu i tamo, e pa jebiga, i nisu bas. Mislim, vreme ce pokazati, al' meni je ovo nekako sada prica kao Grunge 90ih, pojavi se neki bend, i svi krenu da kopiraju taj bend, ima zvuk metala a nije, pristupacno popularnoj kulturi, neki ciklus u sustini. Isto sto se trenutno trend oblacenja oslanja zestoko na 90e, ocigledno je i muzika krenula u tom pravcu.
    1 point
  3. ima sad i onaj Unprocessed, sto je Polyphia sa vokalom manje vise, valjda, ugasio sam posle jedne pesme
    1 point
  4. Evo i ja da se pridružim. Relativno skoro sam uzeo preslušam i sve čega se sećam je: “you put me in a… chokehoooold”. Nije me taklo, ama ič! Je l’ realno da je mejnstrim rok muzika (ne znam kako drugačije da nazovem) u poslednjih 20 godina bila toliko dosadna, pa su Sleep Token i npr. Spiritbox stvarno osveženje (koje ja jbg ne kapiram)? Ili je ipak ovo što Šiningami kaže, da su usavršili formulu kako da se prave pare? Ili i jedno i drugo? Ili smo samo omatorili?
    1 point
  5. nije me privukla priča, imaju jednu gej lepu pesmu koja mi se sviđa i to je to...
    1 point
  6. Pa, valjda se nešto čika Kristofer Hil pita... Je l' moraju da se održavaju dva veštački sukobljena tabora u životu ili ne moraju..? A to što oba tabora rade za istog gazdu, a protiv običnog čoveka, tebe boli uvo Trlajčeviću... Kroz 4 godine nas čeka mini smena generacije... gde će nejač, rođena 80-ih, da preuzme dirigentsku palicu... ode impotentni Dačić u staro gvožđe... Što se Lidija Vukićević kurvala sa glavnim odborom SNS-a, kurvala se... Stigle su nove drolje, sa lepšim frizurama... Sada će neki tamo Marčelo da vam zavodi red u svesrpskom kupleraju... Ima da žderu, loču, karaju i kradu u vaše ime... To vam je, otprilike, tako još od Jogurt revolucije '88. Auu, kad budu krenula masovna preletanja, posebno na lokalu... Te niste me vi dobro razumeli, nikada ja nisam bio njihov; te krenu da vade prašnjave slike Đinđića iz podruma... Ko, zar sam ja imala instaliranu SNS bot aplikaciju? Imala sam samo Skaj aplikaciju... Sve će to mlađani puleni zlatokosnog Đilkoša primiti pod svoje skute...
    1 point
  7. Onda nikad 🤷‍♂️ Koliko god da sam Srbin, na prvom mestu sam čovek, sa svim snovima, ambicijama i planovima koji uz to dolaze. Decenijama gledam kako moji roditelji traće životne prilike čekajući da dođu bolja vremena, neću ponoviti njihovu grešku. (Pre)ostalima sve najbolje.
    1 point
  8. Liči na strica Alberta, samo čekam da krene "During the war..." Ali dobar je Rob za sve pare
    1 point
×
×
  • Create New...