Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/08/24 in all areas

  1. Super je ovo zapravo, a nije ni čudo ako su već i Roy Z i Bruce filtrirali najbolje ideje čitavih dvadeset godina. Zanimljivo, nekako su rasturili i one konkretnije hard rock stvari poput Many doors to hell (hitčina) i Rain on the graves koliko i malo teatralnije, ozbiljnije numere poput Shadow of the Gods i Eternity koja je skoro jednako odlična koliko u Maiden verziji. Sonata je isto dobra, Mistress potcenjena, recimo da mi je Resurrection men najklimavija. U globalu, znamo da su Chemical wedding i Accident of birth nedodirljivi. Za njima stavljam nepravedno ignorisani Skunkworks. E, onda bi već mogao da ide ovaj novi. Možda bih voleo da je produkcija malo uglačanija, ono kad Blaze Bayley ima bolji zvuk na albumu. Ali opet, dobro izdanje sve u svemu, i valja napomenuti da Bruce i dalje vrlo impresivno zvuči za nekoga ko ima 65 godina i jedva da štedi svoj glas već četiri i po decenije.
    1 point
  2. Sve si reko identicno sto bih i ja. Nemam sta da dodam, osim da je ovo def money-grab. Ima onaj intervju gde svi iz benda sede i slusaju kako Tony prica o albumu itd, i vidis im na faci da nisu bas preterano odusevljeni i da su u fazonu - Tony napisao ovaj album, skroz je power metal koji smo hteli svi da sviramo, ali nije to taj kvalitet koji mi hocemo i ocekujemo, a Tony prica kao da je na silu nateran to da uradi, sto verujem i da jeste, jer pesme zvuce kao pre Unia albuma, ali fale bukvalno pamtljivih melodija, hooks, rifova, svega ... Samo zvuci tako. Shah Mat mi je jedina pesma koja mi je kao ok na albumu, al ni njoj se vrv necu vracati. Hard pass ...
    1 point
  3. Preslusan novi album Sonate,i ............... ne znam sta bih rekao. Da je bolji od prethodnika to sigurno da jeste,pokusali su da vrate malo energije koju na proslom izdanju nisu imali,ali prosecne ideje,Tony-ev glas nekako zvuci kao da je prisilno morao da otpeva te pesme. Nemaju mi ove pesme emociju koju su oni s pocetnim albumima imali da ponude,pokazu i zbog cega sam voleo ovaj bend. Namerno napisao voleo jer sam se posle prethodnog izdanja jako razocarao a sad su me dokusurili... 5 Godine pauze bez novog oficijalnog albuma sa novim pesmama, smatram da je moglo bolje da se iskoristi i da se ideje pakuju polako,da se malo zagrebe po dusi a ne isporuce pesme samo zarad zarade i ugovornih obaveza. Ja sam album preslusao jednom i necu mu se vracati jer necu da trosim vreme na ispodprosecne albume dok neki bendovi kidaju i trude se da fanovima pruze kvalitetnu izvedbu pesama,albuma.... takvima treba posvetiti vreme.
    1 point
  4. Upravo preslusao album i mogu otvoreno reci da je izuzetno dobar,muzicki i produkcijski kvalitetno uradjen i Rob peva iz petine zile i svojski se potrudio da sve pesme iznese u duhu starih-novih Judasa. Gitare kidaju i koriste svaku priliku da svoje deonice opravdaju dobrim izvedbama. Nema lose pesme na ovom izdanju,a da sad izdvajam neku posebno ne bih,sve su odlicne kao celina. Meni je ovaj album jedan od najboljih u novijoj eri Priesta.
    1 point
×
×
  • Create New...