Jump to content

Manon

Iskreni članovi
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manon

  1. Manon

    Lord Belial

    Култ над култовима. Unholy Crusade!!!
  2. Имају право да се називају елитом, јер су објективно гледано најбољи и најстарији бенд, аи чланови Стона свирају у пола БМ бендова из Србије. Ако не рачунамо Грчку бољег БМ бенда нема, а ово што си извалио за Нефасов вокал не бих да коментаришем. Ко је уображен!?! Па јел ти схваташ шта су Козељник и Ракић урадили за српску БМ сцену?
  3. Manon

    Krieg

    Сјајан бенд. Дефинитивно најбољи амерички БМ. Чуо сам да им је Козељник одржао једно поучно предавање
  4. Одличан бенд после Стона најбољи Raw Black Metal у окружењу! АWE!
  5. Атносферични, мелодични, паган
  6. Значи Заклана Чељад живе још увек .
  7. B.C.Rich Draco - ovo je perverzno
  8. Dead. Апсурдно је говорити за некога да се убио због "тога и тога". Само он зна зашто је то урадио. btw. најбољи Mayhem вокал
  9. Имали неко линкове за download неких Horna албума. За узврат ево једно доста добро урађене странице (има доста добрих фолк,викинг,паган Метал албума али су актуелни и остали жанрови): Evilscience.
  10. Manon

    Heller

    Са Бомбардером највећи екс-ЈУ КУЛТ Hail HeLLeR
  11. Уф... тешко је одлучити се, први део ЛОТР ми је јако добра стратегија, у Генералима сам био јако добар (добијао пар турнира у регији, тачније све на којима сам учествовао ), са друге стране Warcraft i Starcraft су култови над култовима, опет глас за Stronghold (посебно 1. део) због реалности
  12. Било због пара или не, свеједно LZ је најбоља рок група свих времена
  13. 1.Jedan je Quorthon!!! 2.Naziv teme je bolestan 3.Euronymous, ali šta mi vredi kad je Mayhem otišao u k****
  14. Домаћи Бомбардер - Speed kill (reizdanje), страни Iron Maiden - 7th son of the 7th son
  15. Tales of Dark - У кори таме. Није за ментално нестабилне особе.
  16. Тешко ми је одредити само две али ево рецимо: 1.Gehenna - The shivering voice of the ghoust 2.Alkonost - Noch pered bitvoy
  17. Manon

    Oružje

    СВЕТСКО А НАШЕ ЦРНА СТРЕЛА
  18. У мојој згради сам ја тај који мучи тако да немам проблема са тим...једном или два пута годишње комшија изнад прави журку, по обичају неда ми да спавам до 4, е онда ја лепо устанем у 8 и уживам у King Diamondu и то у правом смислу те речи. Шта мислите како је то кад вас пробуди King Diamond?
  19. Manon

    Gehenna

    Мени најбољи БМ бенд, First spell i Second spell су ми најбољи албуми мелодичног БМ. Children of the Dark will you walk my path?
  20. Мислим да на новом албуму ниће бити "живи" бубањ. Мени је вокал одличан савршено се уклапа у атносферу
  21. Manon

    Marduk

    Један од најбољих БМ бендова икад. На новом албуму се осети да је бенд доста напредовао. Вероватни идем 17.9 за БГ
  22. Заборавио сам за Заклану Чељад много добри спотови. И Надимач има добар спот
  23. Ја се убих тражећи тему о овом бенду али изгледа да је нема. Дакле Оксанат мелодични (не претерано) Black Metal са атносфером на коју ћете ретко наићи на српској сцени. 2002 године су снимили демо Ragusini Anonymi а 2004 издали сјајан албум Аурора. Нови албум је снимљен и још "само" остаје да се нађе издавач. Чуо сам да су песме које се налазе на промо дику одличне и да ће то бити велики корак напред за бенд који у међувремену постао one-man.
  24. Хмм...не баш претерано велики избор Маy Result - Слава to our Horns in Blood Interfector је добро почео онај спот за Матер Србија али ми је превише неозбиљан за овакву песму.
  25. Са Стонсима најбољи српски Метал бенд, надам се да ће им ускоро тај нови албум, биће концептуалан и једва чекам да видим како ће се један наш бенд снаћи у томе.
×
×
  • Create New...