Jump to content

MiroslavXO

Iskreni članovi
  • Posts

    225
  • Joined

Everything posted by MiroslavXO

  1. Super album, "Kunem se, "Suzana" i "Jedinstvo suprotnosti" su pesme koje sam najviše preslušao. "Hej, Sve Je Okej" je stvarno okej, ali mi je bolja nekao original verzija "Mitch Walliant - It's all right".
  2. Поново данас преслушах албум. Ево моје листе по квалитету песама, која је ваша? 1. Days Of Future Past 2. The Writing On The Wall 3. Lost In A Lost World 4. Stratego 5. Darkest Hour 6. Death Of The Celts 7. Hell On Earth 8. The Parchment 9. Senjutsu 10. The Time Machine
  3. Стева изгледа прати Новака. Ја ево преслушао албум још два пута 'ал ми се мишљење није променило. Исто не разумем зашто су неки делови гитара које могу колко толко да побољшају песму превише тихи. Морам да начуљим уши.
  4. Код мене и овај албум као и предходни није оставио никакав позитиван утисак. TBOS сам преслушао два, три пута те 2015 када је и изашао, али од тада га нисам пуштао уопште. Изгледа да ће и овај проћи исто. Развучен по обичају, и као да слушам неку кукњаву док Bruce пева, скоро па у свакој песми.
  5. MiroslavXO

    Generalna tema

    Најавише још једно издање Skyrimа. Код Bethesde ми је увек сметало што су у старијим играма јако, јако лоши 3Д модели ликова. Друга ствар су исто толико лоше анимације. Покушао сам и да их модујем, да мало побољшам, али они су буквално у игру убацили RAW mocap. Ово издање би као требало да буде намењено за нову генерацију конзола, а реално било би срамота да некако не ажурирају ове две кључне ствари (барем по мени).
  6. Мени и ова друга нешто много танка, мало ми је и испод просека. Превише споро за мој укус.
  7. Управо преслушах пар пута за редом нову ствар, скоро па никакве емоције 😐 код мене осим што најавише нови албум. 🙂
  8. Лепо, лепо, ја ево завршавам ускоро Велики лов по други пут.
  9. Ја тренутно читам другу књигу, а прву сам морао прочитати 3 пута. Доста компликовано пише, шета тамо-вамо у тој првој књизи, тешко је повезати све из првог читања. Али ваљда ће ми се читање и инвестиција на крају исплатити јер колико видим да је у топ 10 књига епске фантастике. Одох сутра да узмем и косачеву буру.
  10. MiroslavXO

    Last.fm

    Може ли се некако додати слика албума за извођаче који је немају. Нпр. овог дивног викинга за бенд "Attack".
  11. Јел може неко да ми помогне око текста, не могу нигде онлине да нађем "lyrics". Црвено не разумем баш, да ли сам погодио? The darkness is all I see It's hard to live with no reason to be The best in my life I've already had Because you my love I never forget You put on the line to whatever I saw My life is wasted without you my love Ohhhh... I know I could stand all sorts of pain Even If I had to live ????? But only for one thing I couldn't get through Don't let me live without you Take away from me whatever I've had Don't even leave me any salt and bread I know there's nothing I couldn't get through But don't let me live without you Without me your sun will shine You are already star on somebody sky Oh bright new life I'm not all that I meet Because you my love I never forget You put on the line to whatever I saw My life is wasted without you my love Ohhhh...
  12. Слабо пратим вести из света музике, али ме занима има ли неких новости што се тиче новог албума?
  13. Да ли неко можда продаје књигу Долазак Сенке (други део) из серијала Точак времена? Или зна где може да се купи, пошто колико видим по свим књижарама је распродата.
  14. https://www.youtube.com/watch?v=mnH74-CNn6A
  15. После треће књиге, односно прве у целокупној саги писац као да се изгубио у свом свету и као да је остао без идејa како да настави писање које је започео. Прича која је ражвакана у пет књига могла је барем за једну да буде краћа, али барем за ту једну. Изгледа да је Сапковском интересантније да пише о печеним кромпирима, филерима и тотално небитним ликовима. Ускоро завршавам последњу књигу у саги ''Господарица језера'', и после тога ми остаје само ''Сезона олуја''. Далеко су боље и занимљивије приче о вешцу, па чак и саме сцене у "The Witcher" видео играма од саге.
  16. Значи исти фазон као Morgan Freeman, оде на једну страну и извуче некакав сопствени закључак који нема благе везе са било чим, и поново се неистина шири. Не знам шта да напишем, али шта и да очекујем од енглеза. Питам се само хоће ли ови наши икада лобирати, или ће нас пљувати довека.
  17. Погледаћу сутра или за који дан, како смо ми срби прошли у филму?
  18. Pa kod pravnog u Beogradskoj ulici, 25p i 74, prekoputa Tašmajdana. Samo što sada kruže kada stignu do Ruzveltove, ulaze u Čarlija Čaplina zbog radova.
  19. MiroslavXO

    Bathory

    ^ Deluje mi dosta priguseno, ili sam ja navikao na ove verzije koje imam na kompu.
×
×
  • Create New...