Jump to content

Runner

Iskreni članovi
  • Posts

    2158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Runner last won the day on March 3

Runner had the most liked content!

4 Followers

About Runner

  • Birthday 12/16/1978

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Where Sebesch meets Bortscha

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

19212 profile views

Runner's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

874

Reputation

  1. Najgori metal omot + bonus: najgora metal najava
  2. Hvala brt! 👍 🍻 Baš sam sinoć tražio na Balkan Download forumu (ako mislimo na isti sajt), pretraživao teme i postove o Azri, ali nisam uspio naći. Skidam odmah!
  3. Nije zgorega da ovde pitam da li možda neko ima (pri čemu to "neko" bi moglo da se odnosi isključivo na Мајора 🙂 ) VHS-rip kompilacije video spotova "Klinček stoji pod oblokom" koju je Jugoton objavio 1990. Na Pirate Bay-u je ima, ali 0 seedera i 0 leechera, tako da nema šanse da se to skine. Na ruskim torentima je nema uopšte, a ni na YouTube-u nema svih spotova sa te kasete, što može da znači da je ni sam Đoni ne posjeduje, jer kapiram da bi u suprotnom okačio sve klipove. Ako kojim slučajem neko ima, biću veoma zahvalan za upload i link.
  4. ^ Ovaj lik je to uslikao u prolazu i objavio:
  5. Naiđoh na ovo danas. Bukvalno catch-all košulja za bilo koji prog koncert.
  6. Na portalu HighwayStar Magazine stoji da Fifth Angel sviraju u zemunskom Festu 17. septembra, pa vidjećemo hoće li šta od toga biti. Oni su u tom periodu u Grčkoj, pa ovaj info ima smisla. https://highwaystarmagazine.org/svirke-koncerti/
  7. Roy Z neće svirati na predstojećoj turneji. Umjesto njega uskaču dva nova gitarista. https://www.ironmaiden.com/news/article/bruce-dickinson-announces-two-new-touring-band-members-and-a-one-off-warm-up-show-for-the-mandrake-project
  8. Mnogo (barem meni) zanimljivih koncerata u okruženju nabijeno u tih nekoliko dana od tipa 10. do 15. jula. Plus kod nas Exit.
  9. Runner

    Black Sabbath

    Forbidden turneja 1995. sa Tony Martinom, prilog sa njemačkog kanala VIVA
  10. https://www.loudersound.com/news/arjen-lucassen-unveils-plan-nine-project-with-robert-soeterboek
  11. Pozne devedesete, šta drugo reći. Ok, postoji i druga verzija omota na kojoj se nalazi ratnik koji mene više podsjeća na samuraja, nego na vikinga, ali dobro, nećemo cjepidlačiti. Inače, nisam znao za ovaj bend / projekat. Braća Johansson, Michael Romeo i Goran Edman.
  12. Mojih top 10 albuma za 2023: 1. Blood Ceremony – “The Old Ways Remain” 2. Green Lung – “This Heathen Land” 3. Metallica – “72 Seasons” 4. Metal Church – “Congregation of Annihilation” 5. By Fire & Sword – “Glory” 6. Tanith – “Voyage” 7. Arjen Lucassen’s Supersonic Revolution – “Golden Age of Music” 8. The 69 Eyes – “Death of Darkness” 9. Spirit Adrift – “Ghost at the Gallows” 10. Mystery – “Redemption” Sastavio sam i kompilaciju sa petnaestak pjesama iz prošle godine, link za skidanje je ovde, plejliste na Youtube-u su ovde i ovde, a na Spotify-u su ovde i ovde.
  13. Neće da mi se učita slika. O kojem bendu je dokumentarac?
  14. Pomahnitali kaluđer iliti kakva je to transdecenijska veza između benda Via Talas i otkazivanja black metal koncerta u Beogradu?
×
×
  • Create New...