May 27, 200817 yr comment_1677552 Legendaran bend... Zanima me imaju li shtogod josh od diskografije sem istoimenog albuma,makar to bio i neki demo? http://rapidshare.com/files/81044317/Helle...de_1988_-_1.rar http://rapidshare.com/files/81053334/Helle...de_1988_-_2.rar pass: www.thrashmageddon.com
June 19, 200817 yr comment_1695476 Mrzi me da iščitavam celu temu... Zna li neko šta se dešava s vinilnim reizdanjem albuma za Nuclear War Now?
June 19, 200817 yr comment_1695672 Значи, Јосуке се сад дохватио и тога? Нема никаквих информација на њином сајту.
June 19, 200817 yr comment_1695812 Zapravo, na informaciju sam naleteo skroz slučajno. Treba da naručim neke ploče od njih pa sam u prolazu malo čituckao njihov forum. Dakle, lik hoće da reizda Heller vinil, ali mu ovi iz benda nisu odgovorili (ukoliko ih je uopšte kontaktirao na pravu adresu?)... Dakle: obrati pažnju! Ako znate nekog iz postave Heller-a, pod hitno im ovo dojavite i nek kontaktiraju čoveka. Nisam sigurno jedini koji bi voleo da ima Heller na ploči i kome se smučio onaj REX-ov CD, tako da bi ovo bilo kul kad bi na kraju ponovo izašlo i na pravom formatu.
June 19, 200817 yr comment_1695875 Не ради се о томе. Овде би то ретко ко купио. Ух, што не могу ја да преговарам у име бенда. Извукао бих им баш лепо паковање за албум, уколико би хтели да ураде. А тражио бих да се уради и нови омот.
June 19, 200817 yr comment_1695902 Не ради се о томе. Овде би то ретко ко купио. Ух, што не могу ја да преговарам у име бенда. Извукао бих им баш лепо паковање за албум, уколико би хтели да ураде. А тражио бих да се уради и нови омот. Za to treba da se kontaktira Simo Rebic on je izdao taj album ima i master trake . On je vlasnik tog materjala Znaci on bi dao pravo u ime grupe da se reizda album isto kao i za Pergament.
June 19, 200817 yr comment_1695904 А то Јосуке зан 100%... Наравно да ће прво да контактира бенд, па онда евентуално да се продужи ланац даље.
June 19, 200817 yr comment_1695913 А то Јосуке зан 100%... Наравно да ће прво да контактира бенд, па онда евентуално да се продужи ланац даље. Najverovatnije da od njih nece uskoro dobiti odgovor .
June 19, 200817 yr comment_1695931 Pa i REX su reizdali taj album na disku, tako da valjda ne bi trebalo da bude problem da NWN to reizdaju na vinilu. Valjda...
June 19, 200817 yr comment_1695938 Pa i REX su reizdali taj album na disku, tako da valjda ne bi trebalo da bude problem da NWN to reizdaju na vinilu. Valjda... Rex su dobili pravo da reizdaju album , A to vazi i za Nuclear war now.
June 27, 200817 yr comment_1702594 zna li neko da l' ima u felixu heller majica?ili cu morati sam da je radim
June 28, 200817 yr comment_1702645 Sam ces morati da je radis.Ja sam dobio od najboljeg ortaka majicu za rodjendan i mislim da je on uradio negde
June 30, 200817 yr comment_1704144 E onda dolazi do one cuvene guzve i pesnicanja na stage-u,Stiv iz Pergamenta,tehnicari,Atila iz Hellera,Polzovici... u publici haos,navijanje skandiranje,bodrenje jednih ili drugih...ko u kaubojskim filmovima kad pocne tuca u Saloon-u i kad se svi sa svim biju... Ovakvo nesto je nezamislivo u normalnim zemljama ali kod nas nista nije normalno,cak ni u tim mirnijim vremenima ...ali vjeruj mi drazi mi je ovaj fest sto sam gledao nego da sam te godine otisao na Donington. moze l' neki matorac:) da kaze nesto vise o ovome? Edited June 30, 200817 yr by Amon-Ra
June 30, 200817 yr comment_1704154 ma, bre, nije mi jasno sto je doslo do pesnicenja.zbog annatheme sto je produzila nastup ili?
June 30, 200817 yr comment_1704158 Мува се чика Јосип ту негде сада, па ће можда доћи да појасни све.
June 30, 200817 yr comment_1704164 Eto ukratko je napisano , Samo da kazem da je bio problem sto su kasnili i nekim grupama su skratili vreme nastupa a nekim produzili tu su ispali Heller ,Pergament i Jagode . a Steva iz Pergamenta je nekoga razbio i to na bini , jebi ga mesecima su se uvezbavali za taj dogadjaj i odjednom neko kaze da nema nastupa nek idu kuci . A Heller su ipak davali autgrame tamo kod nekog kioska
June 30, 200817 yr comment_1704299 Зашто? Џет нам никад није онемогућио наступ. Кад понестане времена увек он буде тај који не свира.
July 1, 200817 yr comment_1704350 Salim se be malo.... Ljudovi ima li Heller neki spot ili video snimak?!?
July 3, 200817 yr comment_1705860 Eto ukratko je napisano , Samo da kazem da je bio problem sto su kasnili i nekim grupama su skratili vreme nastupa a nekim produzili tu su ispali Heller ,Pergament i Jagode . a Steva iz Pergamenta je nekoga razbio i to na bini , jebi ga mesecima su se uvezbavali za taj dogadjaj i odjednom neko kaze da nema nastupa nek idu kuci . A Heller su ipak davali autgrame tamo kod nekog kioska I treba tako odma bre u glavu.
July 30, 200817 yr comment_1722690 I treba tako odma bre u glavu. Niko nikoga nije niti razbio niti pesnicio,falilo je vremena ,heller i pergament su kao skupili se u znak protesta. Jednostavno kisa je sve izjebala,nekoga manje nekoga vise,Nikome na pamet nije palo da pohvali taj poduhvat koji je definitivno ravan cudu. elem,kao sto sam rekao pergament i heller su se skupili na bini pozdravili rulju,a kratkoosi basista pergamenta je odrzao govor i normalno nesto zvakao vidno ljut sto nisu dobili dovoljno vremena,jer slovenci nisu silazili sa bine kao dete s tresnje,a Stevo je spucao nogom u dupe nekoga tonca i to je to postoje snimci i ubuduce pitajte nekoga ko zna za taj event a ne babu simanu i sta je rekla seka persa