Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 295
  • Views 47.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MegaDave90
    MegaDave90

Muvao si pičke po Novom Sadu, pa nisi mogao.

• They have moved away to a far greater underground... Of which we can see its glimpses and hear its howls only in our dreams of horor and morbidity... Kakva recenica,odistinski me Lavkraft inspirise .

• 1 month later...
comment_1428343

KAKVI CAREVI!

Imam sve od njih-tri spota i jedan album

"Nisamneznamkakosamosnovnuskoluzavrsio rekords" :lol:

Ma kakav grind-ljudi su samo dobri zajebanti :)

Ali ovo je legendarno:

Mika upao u šamotnu pec :mhihi:

"Miko picko!

Istranzirala te zenaaaaa!

A ja hteo u zamrzivac....

Ijaooooooooo"

Kvlt! :)

Edited by Re-Animator

comment_1429107
Да. Ваљда ће снимити нов материјал. А шта значи "шамотна"?

Šamot je vrsta zemlje nešto kao glina, koja se meša sa još nečim nisam tačno siguran s' čim. Koristila se za oblaganje unutrašnjosti peći na drva i ugalj jer može da izdrži visoke temperature.Tako da su neke peći žargonski nazvane šamotna peć

Edited by To®

• 1 month later...
comment_1456661

Ја сам чуо да је их је држава тужила због Панонског Говнара.

Добио сам вечерас 4 пјесме од њих, ускоро би требо да набавим и цијели албум.

Дробићу ти кичму

дробилицом за кичму :)

најјачи текст :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

comment_1457100
Šamot je vrsta zemlje nešto kao glina, koja se meša sa još nečim nisam tačno siguran s' čim. Koristila se za oblaganje unutrašnjosti peći na drva i ugalj jer može da izdrži visoke temperature.Tako da su neke peći žargonski nazvane šamotna peć

Nije to zargon. Shamotna pec je vrsta visoke peci u kojoj se pece cigla. Shamot je inace glazirana pecena glina (kao ploce kojima se oblazu kaljeve peci - ali spolja). Culi ste valjda nekad za shamotnu opeku? To je izolacioni materijal.

• 2 weeks later...
comment_1467941

Zaklana Celjad i Osmi Putnik 2, i nista drugo!!!

Imali su zapazenu analizu na Sok Koridoru. Pustali su im spot za Panonskog Govnara, i bas ih nahvalili.

Tajni identiteti su super. Trebalo mi je neko vreme da provalim da znam basistu :twisted::twisted: Mylo rules!!

comment_1468212

Nisam coveka video dugo, posto sticajem cudnih okolnosti, od marta nisam u Bgu, tako da ne znam nista o planovima. Al ako saznam nesto ostavicu sigurno. Kad bi se uporedjivali opus i uticaj, siguran sam da nema uticajnijeg benda od Zaklane Celjadi.

DR TREPANATOR-DR SEPARATOR-MYLO-GAS MASKA!!!!!!! Fuck Yeah!!!!

• 1 month later...
comment_1496757

moram da Vas razocaram, ali propustili ste verovatno njihov jedini nastup za sad i ko zna kad

bese to 22.06. ali vesto skriveno kao in memoriam Zaklana Celjad, ko je gledao neke Parafinske plakatcice po gradu mogao je da vidi :meshuggah:

mada se svirala samo jedna nova pesma, koja traje vise nego pola proslog albuma, mogli ste da dobijete i majice, i tako to, ali...ocigledno ste propustili :rolleyes:

comment_1496844
Nisam coveka video dugo, posto sticajem cudnih okolnosti, od marta nisam u Bgu, tako da ne znam nista o planovima. Al ako saznam nesto ostavicu sigurno. Kad bi se uporedjivali opus i uticaj, siguran sam da nema uticajnijeg benda od Zaklane Celjadi.

DR TREPANATOR-DR SEPARATOR-MYLO-GAS MASKA!!!!!!! Fuck Yeah!!!!

Значи Заклана Чељад живе још увек :pivopije: .

comment_1497430
moram da Vas razocaram, ali propustili ste verovatno njihov jedini nastup za sad i ko zna kad

bese to 22.06. ali vesto skriveno kao in memoriam Zaklana Celjad, ko je gledao neke Parafinske plakatcice po gradu mogao je da vidi :meshuggah:

mada se svirala samo jedna nova pesma, koja traje vise nego pola proslog albuma, mogli ste da dobijete i majice, i tako to, ali...ocigledno ste propustili :rolleyes:

e jbg ako je tako

comment_1497687

Secam se toga,totalno su extra to odradili,samo neko ko je extremno pazljivo pogledao plakat i jo pritom imao puno muda da ode tamo je mogao da uziva u svirci :lol: Ja sam to izvalio tek desetak dana kasnije :udri:

@ peramitic: Koliko je bilo ljudi? Jel si ti bio?

• 5 months later...