Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 7.5k
  • Views 594.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_1909770
Na nekim pesmama je odličan: Panic attack i Take the time je super otpevao, između ostalog i Ministry of the lost souls i In presence of enemies. Ostalo đene-đene, mada su pojedine skoro pa neslušljive. Ja mislim da je Scarred posebno skrnavio.

Ministry of lost souls se pomucio, a In presence nije bas nesto onaj drugi deo. Nego mislim da je Take the time razbio prosli put u Budimpesti a evo i klipa

comment_1911877
Tacka. Sta ce ti nastavak? Instrumentali, nek ide zivot.

treba biti veliko mudo i jos veci talenat pa drazti paznju samo pomocu instrumentala.

bojim se da kreativni impuls DT-a vise nema tu snagu da izvedu tako nesto.. :(

ili to, ili da spuste stim. (za recimo kvartu. ;-) )...

ili jos bolje: da promene stil nacisto... pregresiv je vrlo komotna muzika za tako nesto, i mogu sebi da dozvole da uradi bilo sta, sve pod parolom "to je zato sto smo kreativni i inovativni". :)

comment_1911916

Au jebote.

Ja kapiram da sve više matorim kako novi album DT-a izlazi a bend mi sve dalji. Kapiram da je u pitanju širenje muzičkih vidika za čije korene sam im zahvalan. Ali progressive metal koji oni sviraju nije progressive. Jebiga. :emo:

@imaginos

Mene interesuje koga su preslušavali do iznemoglosti ovaj put kad su pisali album. Bilo bi interesantno da spuste štim i da LaBrie prestane da vrišti. :)

comment_1912359
kupih karte za peštu - eventimova prodavnica bul. z. đinđića 77/lok. 6 - oko 35€

Koju si kategoriju karte kupio? Stajaće ili tribine? Gledao sam onaj raspored sedišta, ali cene su u forintama valjda pa nisam baš najbolje skontao o čemu se radi...

A realno mrzi me da čačkam kurseve sad, pa pitam ovako :)