January 30, 200619 yr comment_1014886 Sto se tice sajta , doradice se , nego ovo je samo probna varijantica. Treba da se ubaci deo za kontakte gde ce ljudi moci da nas kontaktiraju i guest book gde ce moci da izrazavaju pogrde i pohvale
January 31, 200619 yr comment_1016957 Evo jedna vest iz prve ruke , 14.feb. Sv.Trifun iliti Dan zaljubljenih , kuglas , unplugged Milos i ja. Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. poz do petka
January 31, 200619 yr comment_1017022 Evo jedna vest iz prve ruke , 14.feb. Sv.Trifun iliti Dan zaljubljenih , kuglas , unplugged Milos i ja. Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. poz do petka cooooooooooooooooool
February 1, 200619 yr comment_1017139 Bas sam razmisljala da dođem u petak ali kad pomislim kakva će gužva biti... Neka hvala. Pozz
February 1, 200619 yr comment_1017160 3.2. Kuglas na ovo bi bilo lepo svratiti...tesko doduse... ispiti su... ali vec 14. ...heheh
February 1, 200619 yr comment_1018329 Evo jedna vest iz prve ruke , 14.feb. Sv.Trifun iliti Dan zaljubljenih , kuglas , unplugged Milos i ja. Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. poz do petka Ovo je bash jepo.... Gledacu da dodjem... Petak...ne verujem...
February 1, 200619 yr comment_1018338 Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. vi bas ne zelite da prezivimo taj dan a? starkersi smrt mozda i dodjem.
February 2, 200619 yr comment_1019295 i tebe sam sit kafano..... Ali obavezno na kraju da bude ono kad Coverdale kaze: "And to conclude this evening..."
February 3, 200619 yr comment_1020006 i tebe sam sit kafano..... Kako si me nasmejao! starkersi smrt O, da! Mada, opet... Zelim da cujem!
February 3, 200619 yr comment_1020124 i tebe sam sit kafano..... Ali obavezno na kraju da bude ono kad Coverdale kaze: "And to conclude this evening..." Hehe druze a moglo bi se otvoriti sa vriskom "Are you readyyyyy?" "Here's a song for ya'" Inace Srki momchino jel planirate da dodjete u Novi Sad u skorije vreme? Vol'o bih da vas gledim ovdi a kontam da ce biti savrsheno Cheers!
February 4, 200619 yr comment_1020932 Prvo da se zahvalim svima koji su sinoc bili na svirci , ja sam se proveo extra A sto se tice N.Sada , stvarno ne znam gde bismo mogli da sviramo. Pregovaram sa gazdom RST-a , ali to je fenserica mesto . Ako ti znas neko mesto (a da nisu gradiliste, enter i foxtroth) javni. pozzz do sledeceg slusanja
February 5, 200619 yr comment_1021986 Bilo je odlicno u petak, ovoga puta bilo je ubedljivo najvise ljudi.
February 5, 200619 yr comment_1022541 Prvo da se zahvalim svima koji su sinoc bili na svirci , ja sam se proveo extra A sto se tice N.Sada , stvarno ne znam gde bismo mogli da sviramo. Pregovaram sa gazdom RST-a , ali to je fenserica mesto . Ako ti znas neko mesto (a da nisu gradiliste, enter i foxtroth) javni. pozzz do sledeceg slusanja london underground, nekadasnji hard rock, gde je bila pero deformero svirka.
February 6, 200619 yr comment_1022975 Prvo da se zahvalim svima koji su sinoc bili na svirci , ja sam se proveo extra A sto se tice N.Sada , stvarno ne znam gde bismo mogli da sviramo. Pregovaram sa gazdom RST-a , ali to je fenserica mesto . Ako ti znas neko mesto (a da nisu gradiliste, enter i foxtroth) javni. pozzz do sledeceg slusanja Buuuuu nisam znala da je bila svirka u petak A ionako nisam nigde ishla mogla sam banuti. Nisam bila odavno, Srki kad cje opet? Edited February 6, 200619 yr by BloodElfica
February 14, 200619 yr comment_1030920 E da nastavim gde stadoh: 24.2. St. Pazova 25.2.Tabacco (spec. gosca Tanja Jovicevic ex Oktobar 1864) 3.3. Kuglas 8.3. i 10.3. Zeppelin 11.3. Odzaci Prorock + T.Jovicevic 17.3. Holiday 18.3. Galerija Paracin 1.4. Becej to je zasad koliko znam , bice tu i Pancevo i jos neka mestasca. I naravno ko nema sta da radi veceras neka dodje u kuglas na unplugged vece Misko & Ja pozz
February 15, 200619 yr comment_1032286 ako mozete, svrnite do Kuglasa u subotu 18.02. pozdrav FULL STOP
February 15, 200619 yr comment_1032317 Pohvala sa sinocnu svirku. Bilo je jako lepo, a neke moje predloge za ubuduce sam iznela Srkiju, dakle, sta bih ja u akusticnoj verziji volela da cujem: Mr.Big- To be with you Extreme- More than words Sonata Arctica- Replica
February 15, 200619 yr comment_1032848 Extra svirkica.... Tatica i ekipa su objasnili neke stvari... Tako se to radi... Nije bila neka guzva, taman onoliko ljudi koliko treba da bude... Malo mi se chini da nije bilo dovoljno jako ozvuchenje, a mozda je to ipak zbog akustichne verzije... Bice 8-og marta u Kuglashu slichna akustichna varijanta, samo shto svira druga ekipica... Ko je bio sinoc-oni koji su svirali par pesmica... U svakom sluchaju bio je lep provod za dan zaGubljenih...
February 16, 200619 yr comment_1033225 18-og nazalost ne mozemo da dodjemo , jer sviramo u idvoru. Zelim vam dobru svirkicu Predlozi ce biti prihvaceni , izuzev Sonate , a i objasnio sam zasto. Btw , hvala svima koji su sinoc bili , nadam se da vam je bilo ok , a sto se tice ozvucenja , sve je bilo njihovo (kuglas) , pa ne zamerite. Inace ekipica koja je sinoc gostovala su Duda i Jesa ( trenutno gitarista Valhale i WSnake tributea iz Pa) , i oni ce svirati za 8 mart. pozz
February 16, 200619 yr comment_1033370 Kada ste seli na one visoke barske stolice palo mi na pamet cuveni Wanted dead or alive/Livin' on a prayer akustik performans baj Sambora & Bongiovi iz daleke '89 a : (Mp3: http://www.bonjovi.co.yu/pafiles/pafiledb....=download&id=24 ) Sve u svemu zacin c, bilo je strava osim publike koja je dosla da se isprica... Ain't no love...
February 17, 200619 yr comment_1034411 18-og nazalost ne mozemo da dodjemo , jer sviramo u idvoru. Zelim vam dobru svirkicu Predlozi ce biti prihvaceni , izuzev Sonate , a i objasnio sam zasto. Btw , hvala svima koji su sinoc bili , nadam se da vam je bilo ok , a sto se tice ozvucenja , sve je bilo njihovo (kuglas) , pa ne zamerite. Inace ekipica koja je sinoc gostovala su Duda i Jesa ( trenutno gitarista Valhale i WSnake tributea iz Pa) , i oni ce svirati za 8 mart. pozz pozdrav.... oooo SRKI preveliki... jbg.. bedak al sta ces mora da se radi.. vidimo se na nekoj drugoj svirci.... moras da cujes ovo novo celjade u bendu.. posdrav i lepa svirak takodje...