Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Odlican americki old school bend.Thabbas mi je dao njihov album "Battle Clarion" i odusevio sam se.Ameri jebu kevu.

Battle Clarion je impresivan,veoma ubistven ali i melodican.

• 6 months later...

Cuo sam par stvari sa ovog albuma. Nije lose, mada smori posle nekog vremena. Inace ovi ljudi su se stisali od kako su izdali "Battle Clarion". Postoje li jos uvek?

Nisam slusao...

Na zivom snimku sa "U Slavu Rogova Nasih" May Result su njima valjda posvetili pesmu...

Nisam slusao...

Na zivom snimku sa "U Slavu Rogova Nasih" May Result su njima valjda posvetili pesmu...

Da i to pesmu Jata Moja Crna... Na srpskom posvecjuju pesmu na srpskom amerima... icon_smile.gif

• Author

Ljudi nabavljajte ovo,album je stvarno odlican,znaci OS svirka,ali teme nisu klasicne,vec su likovi u okultnom fazonu (nesto kao Absu).

• 4 months later...

Meni se vokal strasno svidja!ja sam ocekivao neki naprzeni band kao dark funeral,ustvari nisu,bas ima granice,odlicno je,odlican im je i logo,i site im je ludilo!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Imkadem Battles Clarion, shta vise reci, odlichno. Upravu si logo im je jak.

imam par pesama sa Battle's Clarion i jako je zadovoljavajuce... potrudicu se da u skorijoj buducnosti nabavim sve od njih...

eh za njima tragam već neko vrijeme, ali nikako da skinem neke pjesme na soulseeku no.gif biće sreće... nego, ko je slušao, na koga otprilike liče? malo opisa molim icon_biggrin.gif

Edited by scissors

• Author

Jebem li ga...miks Immortal - Pure Holocaust i Satyricon - Nemesis Divina.

Nista posebno...Po mom skromnom misljenju. . .

Odlican americki old school bend.Thabbas mi je dao njihov album "Battle Clarion" i odusevio sam se.Ameri jebu kevu.

Svi i imaju taj album...

Mnogo fina stvar... Da ne poveruje chovek da toga ima u Ameriki...

• 3 weeks later...

pokusavao sam nekoliko puta ,ali nikako da mi se svidi njihova mjuza

ja sam tek sad skinuo kompletan album,sabija ko nenormalan.(sabit pivchugu kolko idje mozesh)

Ja imam samo 2 pesme koje si ti skinuo!!

Moramo se dogovoriti oko zamene-ja tebi

behemoth,riger,ti meni averse,nerthus....

Ja imam samo 2 pesme koje si ti skinuo!!

Moramo se dogovoriti oko zamene-ja tebi

behemoth,riger,ti meni averse,nerthus....

ma daj salji to ja sam na slseeku 24/7 skinuo sam 10 albuma,a spotova... pivopije.gif

• 3 months later...

Slushao sam Battle's Clarion i svidja mi se.Withering The Storm The Nascent Ones (The Age Of Geburah) se izdvajaju.

Imam Battle Clerion original, i nesvidja mi se uopste, jednostavno nije BM po mom ukusu, ako neko oce da se menja za neki drugi original BM dik, neka mi se javi na pp

Imam Battle Clerion original, i nesvidja mi se uopste, jednostavno nije BM po mom ukusu, ako neko oce da se menja za neki drugi original BM dik, neka mi se javi na pp

Ako nishta ddrugo ima dojaja booklet... icon_da.gif

• 1 year later...