Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_302207

Ruski doom metal bend. Imaju (barem) jedan demo i album "Tears Of Mortal Solitude" iz 2002. Mnogi ih porede sa Katatoni-om,My Dying Bride i Opeth, ja se ne bih slozio, cini mi se da straaaasno podsecaju na Novembre sa albuma Novembrine Waltz bez onih Seattle-style cistih vokala. Prelepe melodije, vokal je growl, melanholicno. Mislim da treba tema o njima. Drugovi i drugarice, jel' se slazete?!

comment_307474

meni je ovo ok, ali ima previse black utiacaja da bi se moglo porediti sa jednim Novembre-om...slusacu jos, ali mi je at this point tri koplja iza mozda mog omiljenog benda danasnjice...subjektivn0st, jebi ga... :wink:

• Author
comment_307544

pa black uticaja ima samo po tipu vokala, ne po muzici, a to je istovetno growlu na Nov.Waltzu, onda muzicke teme su slicne, melanholicne, jaaaako melodicne i aranzirane na nacin Novembra. I meni je Waltz bolji, ali je ovo toliko fantasticno da mu se priblizava vise od bilo kog drugog benda.

• 5 months later...
  • 2 years later...
comment_1202089

jedva nadjoh

prvo me je privuklo ono sympho... skinuo sam neku pesmu i dopalo mi se... evo sad sam skinuo 4 pesme... jos mi davi download na eMule... anyway MNOGO mi se dopada... iako ne volim ni doom ni black ali ovo je ipak fenomenalno..valjda cu uskoro zavrsiti download skroz icon_smile.gif

inace videh da spremaju novi album... traze izdavacku kucju

neka im je sa srecjom icon_da.gif