Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1749113
Javi se coveku na ovaj mail:

[email protected]

A mogao bi Splicanin da kazes i koliko imas godina...Moj blizak drugar bio je u Splitu ovog leta i kaze da se sjajno proveo i da je izuzetno primljen od strane domacina.Pozdrav...

e hvala puno!

pa ovo lito san ti ja na brodu bio.. imam 22 god. a koji je to bija tu? da nije onaj šta mu cura tu živi? znam da je on iz beograda mislim, malo čudna veza na tako daleko al jebi ga.. samo njega nisam imao prilike upoznat još, curu mu znam.. ako je to taj uopče :D

Edited by Glasnik Smrti

• Replies 583
  • Views 72.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• koji crni blek metal   već dugo se fiksam sa http://www.youtube.com/watch?v=3fEOe1-7Nvw

• Hard rock vece u Atom akademiji, uzivo svirka 3 benda: PERGAMENT Kultni novosadski heavy/thrash band posle 5 godina ponovo u Beogradu. Pergament važi za jedan od najboljih metal sastava bivš

comment_1749173

Превидео сам далматинско писаније. Њто, гос'н мржња ти је дао контакт човека који има ту плочу. За сада је он једини који је има овде уопште. Видео сам је прошле недеље, у одличном је стању (барем омот).

comment_1749753
Превидео сам далматинско писаније. Њто, гос'н мржња ти је дао контакт човека који има ту плочу. За сада је он једини који је има овде уопште. Видео сам је прошле недеље, у одличном је стању (барем омот).

Imam je i ja,ima i Zaki al nisu na prodaju.To se vuce ljudima po podrumima i tavanima a ne slusaju ih uopste,skupljaju prasinu.

comment_1750414

čuo sam se sa čivjekom.. još je ima i ima dosta drugih zanimljivih ploča...

hvala na pomoči! jučer sam bio u sarajevu i priča s jednim starijim likom koji je imao "bez milosti" ploču al je je da prijatelju... ipak ih ne prodaju svi heh al jebi ga zakasnio

comment_1750709

Има, има... има Црну Удовицу за 120 и Легију за 100 евра, али ја у животу не бих дао те паре за било коју плочу.

• Author
comment_1752893
e hvala puno!

pa ovo lito san ti ja na brodu bio.. imam 22 god. a koji je to bija tu? da nije onaj šta mu cura tu živi? znam da je on iz beograda mislim, malo čudna veza na tako daleko al jebi ga.. samo njega nisam imao prilike upoznat još, curu mu znam.. ako je to taj uopče :D

22 god.??? Pih,sve mularija po forumima

Mislim da znam ko je iza imena "Glasnik Smrti".To je sa Hrvatskog Defender-a "Berzerker" on je "tamo mali od palube" jesam u pravu???

Promjeni ime jer je ovde bilo najmanje 5 Glasnika Smrti i svi su promjenili ime ili izvrsili samoubistvo na kraju :twisted:

Inace nemoj da kupujes ove ploce po ovim cijenama,jednostavno sa muzickog gledista ne vrijede ni 10€.

Vidio sam prije 2 dana na njemackom SB fest da jedan jacih dilera "Kruki" prodaje Pergament za samo 30€,Pomoranca i Gordi za 15€.

Jebem mu sve kako moze biti skuplje vani nego tamo dje to izdato? Sto bi Bosko/RNA rekao - lihvari i zelenasi

Pazi molim te Legija za 100€,pa muzika je za buvljaka od 2€ u vrh glave

Edited by dr.lecter

comment_1753023

Па, добро сад, није баш да је Легија 2 евра по квалитету, али преко 10 никако. Уосталом, то нико ни не купује зато што је музика добра, него само зато што је ретко.

Кажем ја, заситило се тржиште. Сви које наша некадашња сцена занима су набавили своје примерке, тако да нема више потражње и природно је да цене падају.

comment_1753805

Jebi ga kako kome ... ti mislis da ne vredi vise od par evrica a neko daje koliko to njemu vredi.

Dok Kole npr na ebayu prodao DR steel plocu nekome za 300 $ sto je preterana cena al eto neko opet kupi pa sta.

comment_1753859

Некад људи даји онолико колико им се тражи, јер другде не могу да нађу. То и јесте суштина чињенице да је нека ствар реткост.

• 1 month later...
comment_1779094
Некад људи даји онолико колико им се тражи, јер другде не могу да нађу. То и јесте суштина чињенице да је нека ствар реткост.

jel ovo P.O. Box Pergamenta ili berza ...retkost...

:meshuggah:

elem, da najavim 21 / 11/ 2008.

u 66, novosadskoj..bice neke svirke...

pisacemo se jos...

A.

comment_1779137

Не мораш још, само једном за промену напиши све разговетно, како треба. Знаш, нико није дошао на овај форум да учи дешифровање.

comment_1779205
Не мораш још, само једном за промену напиши све разговетно, како треба. Знаш, нико није дошао на овај форум да учи дешифровање.

ti mi reci sta moram RNA, please... :meshuggah:

comment_1779306

Па, ево, на пример, претпостављам да већина људи овде не зна ко је тај твој Трбокљун, укључујући и мене. Не познају сви лично чланове бенда. Онда, не познају сви Нови Сад да аутоматски знају шта је ког врага 66. А све се то да лепо обајснити у 2 минута додатног куцања једним прстом. Ако користиш више од једног, време се драматично скраћује.

• 2 weeks later...