April 27, 200817 yr comment_1655438 Covece, nije da se ja plasim heavy stvari.. ali kad si vec pomenuo Deliverance u tome i jeste poenta... ovom albumu zestoko fali neki Deliverance-ovski rif.. problem sa Heir Apparentom je sto taj rif meni ni izdaleka nije dovoljno jebozovan i pre je u rangu nekog proseka kao Wreath nego Deliverance-a ili BWP-a (pesama, ne albuma). Stvar za heavy rifove spasava Lotus Eater ali ipak ne mogu da se otmem utisku da mi dosta tvrdjih delova u Heir Apparentu deluju uradjeni preko kurca da se smire oni koji bi se inace zalili sto je album prakticno novi Damnation. Having said all that, i dalje drzim da je album fantastican. u potpunosti se slazem sa ovim
April 27, 200817 yr comment_1655458 јаоо, боже.... јадан човек.... Jadni su oni, u stvari. Takvima bih puštao recimo Angel Witch dok ne polude, a onda bi smirili hormone.
April 27, 200817 yr comment_1655484 Jadni su oni, u stvari. Takvima bih puštao recimo Angel Witch dok ne polude, a onda bi smirili hormone. Mission Accomplished Sada joj trazi MSN , pa broj mobilnog
April 28, 200817 yr comment_1655526 Jadni su oni, u stvari. Takvima bih puštao recimo Angel Witch dok ne polude, a onda bi smirili hormone. Selfpwn u nedostatku inspiracije.
April 28, 200817 yr comment_1655546 Jadni su oni, u stvari. Takvima bih puštao recimo Angel Witch dok ne polude, a onda bi smirili hormone. zasluzujes batine.evo ja ti svecano obecavam da ces ih dobiti na nivou.
April 28, 200817 yr comment_1655548 Ubise coveka... Svako ima svoje ideje i razmisljanje, on na najnormalniji nacin izlaze svoje. To sto neko ne slaze,e jbg sad...
April 28, 200817 yr comment_1655571 ооооооооок............. ово није било потребно........али хајде...... људски ме је насмејало хахахахахахахааааахахахахахаааа!!!! :):):):):) Ubise coveka... Svako ima svoje ideje i razmisljanje, on na najnormalniji nacin izlaze svoje. To sto neko ne slaze,e jbg sad... тако је... а још када би то применио на мени.... него што стављаш мајмуна... хахахахахахахахахааа
April 28, 200817 yr comment_1655629 Izvinite sto tek sad ulecem u raspravu onu sto je ranije pokrenuta i zanemela. Opeth nema puno experimentnosti u njemu, a jos manje avangardnosti. Opeth je Death metal, koji koristi ciste vokale, poduze rifove i akusticne delove i prelaze. Naci to ga cini Progresivnim Death metalom i nicim vishe. Osim jedino Morningrise i Orchid koji osim taga progresivnog death metala moze da stoji i Melodic Death metal. Naravno Damantaion je Pregresivni Rock. Inace u svakoj pesmi Mikael je barem rekao jednu stvar povezana sa Sorrow-om kao naprimer See of Sorrow, endless sorrow itd.... i ponovo imamo Mikaelovo pevanje unazad kao na By the Pain I see in others. Inace nenormalan broj dobrih albuma je do sada izaslo u 2008-oj a jos brdo treba da izadje, ko zna mozda mi Watershed neudje u top za 2008-u. Samo da izadje Gojirin novi album i zajebe Opeth XD .
April 28, 200817 yr comment_1655632 Fenomenalan album, ulazi u listu najboljih albuma 2008. sigurno. Citati po Vuku Uostalom koga boli kurac kome znaru pripada Opeth sve dok prave dobru muziku Shvatite da je Opeth-Opeth Edited April 28, 200817 yr by Full_Metal_Yakuza
April 28, 200817 yr comment_1655693 Citati po Vuku Uostalom koga boli kurac kome znaru pripada Opeth sve dok prave dobru muziku Shvatite da je Opeth-Opeth Opeth Opeth Opeth Opeth Opeth Opeth Opeth !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
April 28, 200817 yr comment_1655740 onda je krajnje vreme da pocnemo da se lozimo na Biserku Поправљено. Истина.
April 28, 200817 yr comment_1655920 Au bre kakva albumchina...posle svakog sledeceg slushanja se sve vishe odushevljavam....
April 28, 200817 yr comment_1655922 Meni je ipak Ihsahn bolji,a i da se ne lazemo kao umetnik i muzicar daleko je ispred Opeth-a.