January 27, 200520 yr comment_672774 Lik je pravi Baja (MK) Него штанего Баја!!! МК је Бог! P.S. Druže Dušane, da nisi dobio onaj moj tekst o pseudo-Umu na mail? Јок море, ајде шаљи поново.
March 1, 200520 yr comment_717325 Volim Aristotela...nekako je sve od njega pocelo, a i bio je ucitelj moje omiljene istorijske licnosti...
March 29, 200520 yr comment_750745 Sokrat, Sokrat i Nice je odlican samo mnogo pogresno shvacen (nazalost)
April 13, 200520 yr comment_764138 Niche je najbolji. Hriscanstvo je po njemu chist mazohizam. I najvece zlo u istoriji. U pravu je.
June 27, 200520 yr comment_836571 "Kod osnivaca vjere misao je duplikat zivota, a zivot je duplikat misli. Hristos je dokazao svoju vjeru svojim zivotom. Samopozrtvovanje je konzekvenca Hristovog ucenja, zato su se i Hristos i apostoli njegovi zrtvovali. Samoubistvo je konzekvenca Sopenhauerovog ucenja - Sopenhaur se nije ubio." "I Tolstoja i Rusoa kultura je digla na ovu visinu na kojoj su bili i sa koje se nisu mogli spustiti iako su propovjedali to spustanje. Tolstoj je do smrti pisao knjige a nije orao; Ruso se do smrti potucao po ljetnjikovcima i salonima aristokratskog svijeta, a nije otisao da cuva stado na Alpima...: i tako dalje... Vjerujem u Isusa Hrista, ne volim bas filozofe. Ali ajde, omiljeni filozof mi je svakako moja baba. Od nje sam cula viase mudrolija i zivotnih istina nego od 15 filozofa zajedno.
June 27, 200520 yr comment_836588 omiljeni filozof mi je svakako moja baba. Od nje sam cula viase mudrolija i zivotnih istina nego od 15 filozofa zajedno. To blondie I mene je moja baba naucila mnogim zivotnim mudrostima, posebno tome kako treba rukovati muskarcima
June 27, 200520 yr comment_836623 grci su imali filozofe jer su imali OYZO...gdje bi nama kraj bio!!!
June 27, 200520 yr comment_836625 kali: to ti kazem `ako nisam pismena, jesam usmena` `vise volim pismenu kurvu nego nepismenu seljanku` (posto je baba skolovala svoje 6 djece, medju njima moju mamu i tetku - a bilo je nenormalno u ta vremena da zensko dijete saljes u sarajevo u skolu - pa su zene komentarisale kako samo kurve idu u skolu ) `nabijanje svje`tskih guzica nikad nije bilo isplativo` (na racun mnogobrojnih gostiju koji nam iz kuce nisu izlazili) `pamet u glavu a dole sta bude` i tako dalje i tako dalje.... sto se tice grka - svojevremeno sam imala profu na faksu koji je gotivio grcke filozofe ali nikad nije propustio priliku da kaze kako su to sve mahom bili bogatasi, koji od silnog besposlicarenja i bijesa nisu imali sta drugo raditi nego filozofirati i pederisati se. Edited June 27, 200520 yr by blondie
June 30, 200520 yr comment_838798 i da.. `dok kuja ne ma`ne repom, nijedan ker se nece okrenuti za njom` i tako. izvinite, ali ovo nije spam.
July 2, 200520 yr comment_839908 Kada ides jednoj zeni,ne zzaboravi bic da poneses!hehe kada zena cuti ne prekidaj je!!
July 2, 200520 yr comment_839957 Kada ides jednoj zeni,ne zzaboravi bic da poneses!hehe kada zena cuti ne prekidaj je!! e to ti kazem.. to se nice i kant jos nisu sjetili da napisu