Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Meni taj Cronian gadan smor... a i Vintersorg mi se nešto ofucao, npr poslednji Borknagar ništa specijalno, mada je Vintijev poslednji solo bio fin.

• Replies 225
  • Views 28.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Gojira ima svako pravo da odradi "sigurica" album, jer imaju unikatan zvuk u danasnjem metalu i jos uvek imaju fore da ga guraju. A i da je Gojira uradila nesto drukcije, opet ne bi valjalo zato sto

• soul wandering
    soul wandering

Da, ne znam da li ima bas 20 god ali 15 ima sigurno. Sagradio je sebi kucicu i ne silazi odatle godinama. Ali nije otisao da bi nasao inspiraciju za muziku, vec se covek sklonio nakon teskog perioda z

• Odemarkenson i Till fjalls najbolji. Sve ovo ostalo tu i tamo.

meni su upravo cronian i poslednji bork. bas opasno legli, svidja mi se pravac u kome to ide

sto je smor, bas neke pesme imaju jake refrene, definitvno je natprosecan materijal

Vinti je na najstrašnijem vrhuncu kreativnosti bio tamo, pre 10-tak godina, znači 1999-2000. "Cosmic Genesis", "His Creation Reversed" i "Sagovindars Boning", bog te jebeni jeb'o.

meni je on bas napredovao, uoblicio se u nevidjenog muzicara u proteklih 5 godina, poslednja izdanja su mi najbolja. objektivno, lik je jos uvek pun ideja, sad sta se kome konkretno svidja..

Dobar je meni Cronian, ima nekakvu filmsku atmosferu i dobre tekstove, a od svih Vintijevih projekata mozda mi je najsmarackiji Fission. Waterclime jako volim i drago mi je da izlazi treci album, Otyg obozavam, mozda i previse, neko vreme sam bio zaludjen tim bendom. Voleo bih da taj projekat ozivi, kao i da Vintersorg konacno odradi neki DVD. Mozda nakon novog albuma koji inace jedva cekam, siguran sam da ce biti jako dobar, mr. V me nikada ne razocara.. posebno u Vintersorg-u.

Edited by Novaliis

• 2 weeks later...

I kazu da ce neki od naziva pesama biti:

Mörk Nebulosa

Vindögat

Palissader

Klippor och Skär

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Mislim da ce ovo biti jako dobar album, cover je ekstra, tematika takodje, covek i priroda, divljina i filozofija, to je ono sto najbolje radi. :)

Samo neka se on vrati na malo direktnije pesme i ja prezadovoljan. Kul su njegovi kasniji radovi, ali u kom god bendu da je bio, najbolju muziku je stvarao kroz malo direktniju, jasniju formu, kad ne bi mnogo išao u neko progresivno eksperimentisanje.

Ovih dana bas dosta slusam starije albume, pre svega Odemarkens Son, a posto je pre toga ziveo u divjini oko 3 godine, ne cudi odakle silna inspiracija za te odlicne albume na pocetku karijere (i za Otyg takodje). :rockdevil:

Edit:

177321.jpg

Edited by Novaliis

E moj komsija vec 20 god zivi u divljini, ali nista od inspiracije. Mada, mozda se pojavi Vladansorg, ko zna ;)

Salu na stranu, ja mislim da ce i ovaj novi album biti sjajan!

Stvarno, jel bas zivi 20 godina u sumi?

Poslednji album je odlican, nema razloga da i ovaj ne bude, a i omot je sjajan.

Ajde mali poll

Vintersorg > Borknagar

Borknagar > Vintersorg

Borknagar = Vintersorg

Meni je Vintersorg drazi, mnogo mi vise odgovara njegov stil.

Uh, trenutno Vintersorg > Borknagar, ali najbolji Borknagar > najbolji Vintersorg icon_rockdevil.gif Nema, Quitessence među najboljim albumima svih vremena.

Stvarno, jel bas zivi 20 godina u sumi?

Poslednji album je odlican, nema razloga da i ovaj ne bude, a i omot je sjajan.

Da, ne znam da li ima bas 20 god ali 15 ima sigurno. Sagradio je sebi kucicu i ne silazi odatle godinama. Ali nije otisao da bi nasao inspiraciju za muziku, vec se covek sklonio nakon teskog perioda zivota. Čudak svakako.

Inače, kod mene Borknagar pre Vintersorga :smile:

Eto pljus icon_biggrin.gif Kod mene otprilike Quintessence, Empiricism, pa sve od Vintersorga, pa ostali Borknagar albumi pivopije.gif