Jump to content

Snovi


SAROTH

Recommended Posts

quote:

Prvi poslao atomant:

MOra da imas vizije kada toliko cesto sanjas
icon_smile.gif
JA ne sanjam

 

Ma svi mi sanjamo samo sto se desava da ih ne zapamtimo, cak kada imamo osecaj da bas nista nismo sanjali - jesmo. icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

 

Ja sam ranije mnogo vise posecivao paznju snovima ali.....

Takodje mi se desavalo da sanjam u nastavcima ili da mi se isti snovi ponavljaju vise puta, pa cak skoro u jednakim vremenskim razmacima.

 

Takodje u tumacenju snova ne mora se drzati nekih knjiga ili vec ustaljenih simbola nego svako moze da ima neke svoje simbole koji znace nesta posebno samo za tu osobu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ima jedna teorija da su snovi odraz svega onog shto smo prozivjeli u tom danu ili u nekoliko dana unatrag i u biti snovi su sve ono shto drzimo u podsvjesti.naci svi oni detalji kojih nismo niti svjesni.zato su nam tako cudni i neobjashnjivi i nelogicni.

ja obozavam snove,sanajam svake noci,sve je jako zivo i u boji.i bash se pokalapa s ovom teorijom

 

e da i ima jedna stvar .sanjam krajolike koje nikad nisam u zivotu vidjela da bi ih nakon pola godine vidjela.(npr sada nedavno)

 

a sto je to s kontroliranjem?de malo vishe o tom recite

Share this post


Link to post
Share on other sites

paa moze se postici astralna projelcija putem

kontrole sna ali to ti je nesto slicno kao da uvek mozes da sanjas sta oces (kontolises san)

doduse postize se postepeno ..suvise komplikovano da bi ja znao da to objasnim

probaj da nadjes neku knjigu od zivorada mihajlovica slavinskog "psihicka magija"

Share this post


Link to post
Share on other sites

obicno ne upamtim sta sanjam. ali ono sto upamtim.....to su takvi debilni snovi kakvih nema nigde...jednom sanjam, bio sam na nekoj veceri i doneli kuvane sunke, ja uzeo jedan komad i zagrizo, kad mi iz tog komada nesto prsnu u usta nesto ljigavo...ja izvadim sto sam zagrizo, a ono nije kuvana sunka, nego ziva zaba mi se posrala u usta. u tom momentu se probudim i secam se da mi je u ustima bio tako bljutav ukus da sam pljuvao pola sata (ne bojte se, nije mi se stvarno posrala, kad sam pljuvo, samo je pljuvacka bila icon_smile.gificon_smile.gif).

Drugi put sam sanjao da mi se pisa, a ono mi se stvarno pisalo. Ali najgore je sto sam u snu sanjao da sam nasao WC..................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedno veche kada sam krenula da spavam navijem sat na 7 da ustanem za shkolu. Tu celu nocc ja sanjam kako se svadjam sa nekim ali tu osobu ne vidim. Medjutim san je tekao tako da je ta osoba meni uporno govorila da mozze 7 a onda sam ja vikala kako mogu 8. Nemam pojma o chemu se radilo ali to je teklo "ja mogu 7, zato ja mogu 8, e pa ja mogu 7, ali ja ipak mogu 8..."

Uglavnom, ujutru sam se probudila kada mi je sat zvonio u 8. Istripovala sam se ali izgleda da sam u toku nocci pomerila sat..Bash trip. A i zakasnila sam u skolu icon_biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kada procitate od Frojda koliko sam ja procitao ne da ce vas snovi buniti i biti vam nejasni nego ce te se uz to razbiti razmisljajuci sta znace, al` sta stvarno znace!!!

Par puta sam tumaceci svoje snove skontao da sam sanjao da se kresem sa sestrom!!!

 

Za***ite Frojda, bez njega je lakse

 

Snovi su elektricne oluje u mozgu koje utemeljuju secanje. kao krcanje HDDa kad snimas nesto veliko (al mi je poredjenje u pi... materinu). Zato uvek sanjamo stvari koje su u vezi sa skorim dogadjajim ili onim stvarima koje su ostavile na nas stvarno jak utisak. Cesto je i izraz nase zelje, ali ne mora biti. Ovako mogu srati danima.

***iga... Frojd

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja jedino cega se secam vezano za Frojd sve povizivao sa sex-om...

***iga nisam mnogo citao o njemu..

ustvari znam i onu teoriju da koliko nam nesto trebalo uvek ce nam hvaliti .. znaci ako nam treba necega "n" mi cemo imat "n-1" icon_sad.gif

 

[ 30 Oktobar 2001: Poruku izmenio King Diamond ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

E Moon_Child koji je drugi vid deo astralne projekcije.

heheheh

verovali ili ne prvi sam prosao pre jedno 3-4 god.

ali mi to pre ove teme nije padalo na pamet.

mislio sam da sam sebi samo olaksavam snove bez ikakvog projektovanja icon_biggrin.gif

 

P.S. Nemojte nikada da besnite u snu san je deo vas i ponasa se u skladu sa vasim zeljama (i skrivenim (kada osecjate da vas neko juri))i osecanjima.

Za bes znam iz jednog ni malo lepog iskustva. icon_rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cesto imam jedan san i to posebno kad se vratim iz grada:

kao lezim u krevetu, a oko mene sve moje drustvo, prica, pije, zeza se...

Ja se toliko istripujem sto ne mogu ustati iz kreveta, jer sam u gacama, da popizdim i sve ih oteram, a oni me pose toga uhvate zezati i ne odlaze! Tako ceo san!!!

Ajd protumacio ovo Frojde!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

frojd i odlazak u wc povezuje sa sexom.. icon_smile.gif snovi su definitivno projekcija nasih strahova i teznji...hteli mi to da priznamo ili ne....mooni,i ja se secam svojih snova ali do onog trenutka dok ne pogledam u prozor...tad sve nestane...cudno...ma poludela mi glava....a to sto vi sanjate razne situacije sa gacama...zapitajte se icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...