May 9, 200718 yr comment_1394636 pa ima u ovom momentu Yobo Worg Goodeyeclosed hej, cool... mada, koliko sam ja skapirao yobo pravi neku oproshtajnu? svirku sada... goodeyeclosed pamtim kao bash cool bend, mada vas nisam cuo hiljadu godina... a za to worg cudo, iskreno nikad cuo... respect... pozz
May 9, 200718 yr comment_1394652 Pošto vidim da imam posla sa pametnjakovićem, prvo pročitaj ono u zagradi, a tu piše IME PODLOŽNO PROMENI! Jeste, ja sam sa svojih 20 godina iskustva s metal muzikom pao s kruške i nisam znao da postoji bend Raven još s početka 80-ih? Drugo, nije reč o mom bendu, već mojih ortaka, i puno puta sam im sugerisao promenu imena baš zbog toga što već dugo vremena postoji bend s tim imenom koji je svetski poznat (u metal krugovima). Ljudima hitno treba pevač, pa sam mislio da ovde ima onih koji su zainteresovani da se bave malo muzikom, a ne samo da sede u svojoj sobi i komentarišu ko valja a ko ne. Bravo "matori".Ja sam, tim jebenim besposlicharima, takodje, nedavno ochitao slovo u vezi pametovanja, a njima je izgleda lakshe uterati u d..e neko u taj njihov shuplji mozak! UZMITE BRE I RADITE NESHTO U ZIVOTU, DANGUBE NI JEDNE!!!!!!!!!!!!!
May 10, 200718 yr comment_1396271 Dobro gde ste velichine, srpske rock scene, (chast izuzecima), da pozdravimo basistu i jednog od vodecih vokala na svetekoj rock sceni GLENN HUGHES -a, u Dimitrovgradu?Josh jednom se pokazaste u punom svetlu!Svaka chast!
May 11, 200718 yr comment_1396576 Dobro gde ste velichine, srpske rock scene, (chast izuzecima), da pozdravimo basistu i jednog od vodecih vokala na svetekoj rock sceni GLENN HUGHES -a, u Dimitrovgradu?Josh jednom se pokazaste u punom svetlu!Svaka chast! E,ako si im rek`o(mislim,odredjenim....) !!!Nisam ni ja bio na koncertu,prriznajem,ali samo zato sto sam imao svirku.Ljudi,Glenn!!! .Ma,dovukao bih se do tog Dimitrovgrada nekako,iako sam iz SLEPOG CREVA-KG-a!!!Kako je bilo?
May 11, 200718 yr comment_1396968 Pevač traži hard rock bend Možete čuti primer mog glasa u obradi pesme Zeppelina: Black Dog (4.7 MB) Takođe sam odsvirao gitaru na tom snimku. Treba mi bend koji svira okvirno hard rock, bez repertoara na srpskom, i nisam mnogo zainteresovan za bendove sa autorskim stvarima, bend koji ima redovne probe i koji je bar donekle ozbiljan i posvećen radu bar koliko i ja. Volim da nastupam, da komuniciram sa publikom, da pravim atmosferu i da se generalno širim. Od prilike preferiram da pevam: Zeppelin, Black Sabbath, ACDC, Guns n Roses, Alice n Chainz, Billy Idol, Lenny Kravitz, Aerosmith, Deep Purple, Queen, Clapton, itd itd you get the idea. Nisam ni za heavy metal (mogu da slušam, ne da pevam), a ni za neka previše komercijalna njanjanja sranja sa šljokicama i tako to. Zainteresovani >> privatne poruke peace Edited May 11, 200718 yr by John
May 11, 200718 yr comment_1397207 Pevač traži hard rock bend Možete čuti primer mog glasa u obradi pesme Zeppelina: Black Dog (4.7 MB) Takođe sam odsvirao gitaru na tom snimku. Treba mi bend koji svira okvirno hard rock, bez repertoara na srpskom, i nisam mnogo zainteresovan za bendove sa autorskim stvarima, bend koji ima redovne probe i koji je bar donekle ozbiljan i posvećen radu bar koliko i ja. Volim da nastupam, da komuniciram sa publikom, da pravim atmosferu i da se generalno širim. Od prilike preferiram da pevam: Zeppelin, Black Sabbath, ACDC, Guns n Roses, Alice n Chainz, Billy Idol, Lenny Kravitz, Aerosmith, Deep Purple, Queen, Clapton, itd itd you get the idea. Nisam ni za heavy metal (mogu da slušam, ne da pevam), a ni za neka previše komercijalna njanjanja sranja sa šljokicama i tako to. Zainteresovani >> privatne poruke peace hahaha, zar i ti, sine Brute??
May 11, 200718 yr comment_1397267 E,ako si im rek`o(mislim,odredjenim....) !!!Nisam ni ja bio na koncertu,prriznajem,ali samo zato sto sam imao svirku.Ljudi,Glenn!!! .Ma,dovukao bih se do tog Dimitrovgrada nekako,iako sam iz SLEPOG CREVA-KG-a!!!Kako je bilo? Pa bilo je do jaja, mada sam chuo komentare, sranje.Od Purple-a je odsvirtao samo "par" tema.Ne kapiram, ali jebiga ima i takvih.Pa nismo na koncertu Purple-a!Mesto da mu budu zahvalni shto je ishta odsvirao od njih, oni jedu g...a.Inache na koncertu smo, od starih rockera, bili samo nas trojica: Vicko, Gale i moja malenkost.
May 11, 200718 yr comment_1397440 ova tema je nikad gori spam... Pa dobro,malo se ode od teme-sorry,brate!!! Pa bilo je do jaja, mada sam chuo komentare, sranje.Od Purple-a je odsvirtao samo "par" tema.Ne kapiram, ali jebiga ima i takvih.Pa nismo na koncertu Purple-a!Mesto da mu budu zahvalni shto je ishta odsvirao od njih, oni jedu g...a.Inache na koncertu smo, od starih rockera, bili samo nas trojica: Vicko, Gale i moja malenkost. Ma,da je samo "Burn"otpevao kako on zna-mada cisto sumnjam,stigle godine!!!O.K.,da ne spamujemo vise!Pozz !!!
May 12, 200718 yr comment_1397600 malo mislim da kad bi obrisali sve postove koji nisu vezani za potraznju muzicara, da ne bi bilo preko 30 strana... ...al' dobro...
May 12, 200718 yr comment_1397629 Ma,da je samo "Burn"otpevao kako on zna-mada cisto sumnjam,stigle godine!!! Otpevao je kako on zna bez obzira na godine... Jedan je Glenn...
May 12, 200718 yr comment_1397731 Mom ortaku treba klavijaturista za tezge. Za vece se dobija 30-50Eur po clanu. 0641845284 Zeka
May 13, 200718 yr comment_1399232 Bendu koji se bavi iskljucivo autorskim pesmama, potrebna pijanistkinja ili pijanista. Sposobnost za improvizaciju iliti dzemovanje je neophodna. Muzicki pravac benda ne bi znali imenovati, zvuk je tvrd u svakom slucaju. Recimo da je pametniji hevi u pitanju. Jedan gitarista, basista i bubnjar su ukljuceni u projekat, naravno jos samo osoba koja svira klavijature je potrebna. Svi clanovi uz sviranje takodje pevaju. Bilo bi jako pozeljno da i buduci, cetvrti clan obavlja istu funkciju ali naravno nije i neophodno. Bend postoji godinu ipo dana. Tekstovi pesama se bave istorijskom i mitoloskom tematikom. Nudimo buducem clanu ravnopravnu slobodu kako u komponovanju tako i u osvezavanju postojecih pesama. Zainteresovani neka se jave putem privatne poruke, gde ce moci da dobiju dodatne informacije.
May 14, 200718 yr comment_1399406 Bendu koji se bavi iskljucivo autorskim pesmama, potrebna pijanistkinja ili pijanista. Sposobnost za improvizaciju iliti dzemovanje je neophodna. Muzicki pravac benda ne bi znali imenovati, zvuk je tvrd u svakom slucaju. Recimo da je pametniji hevi u pitanju. Jedan gitarista, basista i bubnjar su ukljuceni u projekat, naravno jos samo osoba koja svira klavijature je potrebna. Svi clanovi uz sviranje takodje pevaju. Bilo bi jako pozeljno da i buduci, cetvrti clan obavlja istu funkciju ali naravno nije i neophodno. Bend postoji godinu ipo dana. Tekstovi pesama se bave istorijskom i mitoloskom tematikom. Nudimo buducem clanu ravnopravnu slobodu kako u komponovanju tako i u osvezavanju postojecih pesama. Zainteresovani neka se jave putem privatne poruke, gde ce moci da dobiju dodatne informacije. Jeste spamčina, ali svaka čast za avatar! Samo napravi ispravku u lokaciji, da ne bude "fozen" već "frozen". Onda si potpuni tr00 barbarian!!!
May 14, 200718 yr comment_1399644 Heavy rock bandu iz nisa potreban pevac http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=144560290
May 17, 200718 yr comment_1402603 potrebni bubnjar i basista , za svirku tipa As I Lay Dying-Trivium........naravno nakon par obrada( na kojima se vec radi ) ,,,radice se i autorske..........zainteresovani neka se jave na 064/2034-796.............