Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Views 232.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_493260

YamahaRBX612A,Fender Stratocaster iz '76 (to sam zabo caletu icon_smile.gif ), neku Animal-ku za koju sam dao Korg-ov digitalni stimer...znaci gitara ima takav testerats zvuk, da sam je iskoristio samo u jednoj pesmi, kopiju Gibson SG (i to solidna kopija-ako mogu da dodam icon_wink.gif ), Zoom 707 I, Zoom 7010 (neko matoro govno, ali sluzi za neke stvari....tipa gadjanje ukucana kad me nerviraju mrred.gif ), Boss sustain, Guyatone pojacalo od 70W,mada mi je u procesu pravljenja drugo pojacalo od nekih 200W(nije iz fabrike, tako da je za dzabe musik19.gif ), i da...moju prvu akustaru Sevilla (predivan zvuk, dok nisam pozajmio ortaku da uci da svira na njoj, da bih konstatovao posle nekih 6 meseci, da mu bleji na vrhu ormana, prezivljavajuci pre toga gomilu stresova od strane njegovog mladjeg burazera no.gifno.gif )

icon_cool.gif

comment_493267

Ajd' i ja konacno da otkrijem sta imam, dakle to je takozvani "Wolf-signature" kopija Squire-a, predivan bas bele boje, sa uskoro zamenjenim pragovima. Zvuk je odlican i to ne samo za kopiju nego je pojam i za mnoge novije, skuplje (i originalne) modele, doduse, ima malo tvrde zice pa sam ja navik'o da zapinjem ko konj, na njemu se sviralo sve i svasta i sad mi ne pada na pamet za koju muziku je najbolji...

Nemam bas pojacalo icon_redface.gif kacim ga na komp... icon_biggrin.gif

• 3 weeks later...
comment_509623

imam ibanez roadstar series II....i neki DOD4 procesor sa 4 pedale. ne mogu da kazem da je los, al slaba vajda od njega kad je posle prvog nestanka struje za vreme sviranja vrisnuo...by the way, ZNA LI NEKO NEKOG KO SE BAVI OPRAVKOM PROCESORA U BG?

• 3 weeks later...
comment_520027

ZNA LI NEKO NEKOG KO SE BAVI OPRAVKOM PROCESORA U BG?

Marićev Muzički Servis

Prodaja i servisiranje muzičkih uređaja i instrumenata, originalni delovi, otkup muzičkih instrukmenata...

adresa: Deligradska 17

telefon: 011 / 687-865, 642-181

e-mail: [email protected]

URL: http://www.marving.co.yu

SkyMusic

Muzički instrumenti, DJ oprema, Hi-Fi i audio komponente, studijska oprema, servis...

adresa: Makenzijeva 67

telefon: 011 / 3444-500

e-mail: [email protected]

URL: http://www.skymusic.co.yu

Probaj ovde

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...