Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 223.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Karleusa,Ceca,Goga Sekulic,Dara,Ana Nikolic,ona kraljica splavova,Mile Kurcic,Keba svaler,Nino,Rodja Raicevic,Aca Lukas,EKV,Bora Corba,Natasa Bekvalac i ostale ikone i vedete srpskog moralnog nadasve

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Za mene postoji samo era sa Ozzy-em..sve posle toga nije Black Sabbath.

• -con-struc-tor-
    -con-struc-tor-

comment_839503

Ono sto ja nisam primetio je bio klavijaturista negde tamo sa strane za koga sam pomislio who gives a fuck...

A ako mi je za nesto krivo, mada nemam za sta da se bunim, to je sto nisu svirali Sabbra Cadabra ili A National Acrobat...to bi tako odzvanjalo!

comment_839574

A ako mi je za nesto krivo, mada nemam za sta da se bunim, to je sto nisu svirali Sabbra Cadabra ili A National Acrobat...to bi tako odzvanjalo!

Mislim da te pesme nikad nisu ni svirali uzivo,ili vrlo retko,slicno kao sto Metallica retko svira Unforgiven,tako da nisam ocekivao te pesme,ali bilo bi dobro

comment_844868

Ljudi sinoc sam ih gledao i jos sebi ne mogu doci! Na ovoj planeti postoji samo jedan pravi i true heavy metal band! Njihovo ime je BLACK SABBATH... A svi ostali takozvani metal bandovi su samo fake! SABBATH su pocetak i kraj, ne ide dalje, mislim to je to!!!

HAIL BLACK SABBATH!!! icon_rockdevil.gif

Edited by Swarthyard

• 2 weeks later...
comment_853488

Ljudi sinoc sam ih gledao i jos sebi ne mogu doci! Na ovoj planeti postoji samo jedan pravi i true heavy metal band! Njihovo ime je BLACK SABBATH... A svi ostali takozvani metal bandovi su samo fake! SABBATH su pocetak i kraj, ne ide dalje, mislim to je to!!!

HAIL BLACK SABBATH!!!  icon_rockdevil.gif

Slazem se u potpunosti , carevi su, pravi heavy metal band!

nego ljudi,

jel vi svrstavate Black Sabbath (one prve albume) u Doom Metal?

i jel ih smatrate zacetnicima doom-a

bas me interesuje!

Ja ne bih rekao icon_rolleyes.gifno.gif

comment_859903

Pre neki dan sam prvi put preslušao Born Again i mogu samo da kažem - never again!  pukeface.gif

Ali zato je onaj Born In Hell - Live In Warchester icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Gillan jebe keve na tom 'certu, više mi se svidja kako je on pevao neke pesme nego Ozzy (što i nije nešto novo icon_smile.gif ) i Dio (eeeee, toje već nešto icon_biggrin.gif )!

A treba pomenuti i Iommy-jevo izvođenje Smoke On The Water! icon_da.gifmusik19.gif

Edited by crusader84

comment_863357

Gillan jebe keve na tom 'certu, više mi se svidja kako je on pevao neke pesme nego Ozzy (što i nije nešto novo icon_smile.gif ) i Dio (eeeee, toje već nešto icon_biggrin.gif )!

Ma Ozzy je car,volim kad zaboravlja tekstove i kad ih menja,

Poslusati:Live at Last

inace imam jedan koncert Ozzyja,gde je zaboravio citavu strofu Paranoida icon_cool.gif

comment_867867

Svaka čast Ozziju ali sada ga već dvojca drze dok peva icon_smile.gif Čak su morali otkazati i nastup negde u USA na Ozzfestu pa su hedlajneri bili Mejdeni.

Dobro što je izdrzao i toliko... pre svakog koncerta primi nekoliko inekcija u kičmu da bi mogao da izdrzi gig, Na turnejama vuku čitavu apoteku za njim .

comment_867871

i umjesto da ostari u krugu prijatelja i normalne porodice, daje s vremena na vrijeme intervjue, i uziva u tim parama.. on se lijeci, i dalje zaradjuje za svoju alavu djecu a zena pravi monstruma od njega.

tuga stvarno.

bas steta za takvu legendu..

comment_867996
Ali zato je onaj Born In Hell - Live In Warchester icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

A treba pomenuti i Iommy-jevo izvođenje Smoke On The Water! icon_da.gifmusik19.gif

Kakav bre Gillan,kakav Dio,kakvi bakraci....svaka njima cast,ali zna se ko je the man...njegovo velicanstvo,Ozzy Osbourne.