August 9, 200124 yr comment_26657 Slicno kao i za Helloween, na pocetku, ne bas samom,behu najbolji. Nisam slusao onaj na kom Udo nije pevao,a cuo sam i da nije nesto? Ne sviraju vise?
August 9, 200124 yr comment_26658 gde bas svabe pored japanaca najmetalnija zemlja na svetu(najvise se slusa!!!)
August 18, 200123 yr Author comment_26660 E, ovo je kap u prepunoj casi. Ili ces nauciti nesto o metalu, ili se nemoj javljati sa porukama "nisam cuo za taj bend". Ja sam i kad sam pocinjao da slusam metal cuo za njih iako tada nisam cuo nijednu pesmu.
August 18, 200123 yr comment_26661 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Nije cuo za Accept, pa obradjivao ih je pun kurac grupa (Dimmu Borgir - "Metal Heart", Therion - "Seawinds"...)
August 23, 200123 yr Author comment_26662 Pa, ne samo sto ih je obradjivao pun kurac bendova, vec postoji ceo tribute za njih, a na njemu su radili i Watchtower, i Tankard, i Pegazus (fuuuuuuj), i Dimmu Borgir, i jos gomila dobrih i manje dobrih bendova. Ali iritiraju me takvi ignorantni tipovi koji kao slusaju metal, a ja pomenem jedan legendarni bend, kad tamo - on ne zna. E, jebem ti ja takve metalce.
August 23, 200123 yr comment_26664 Moglo bih se reci bend koji je napravio Hevy Metal himnu:"Metal Heart"
August 24, 200123 yr comment_26663 Oni su bend koji su napravili najlepsu baladu svih vremena po meni-SEAWINDS!!!!!!!
August 29, 200123 yr comment_26668 Ranije nisam mnogo obracao paznju na ovaj bend, ali sam bio oduvan sa pjesmom - "Metal Heart". Remek-djelo!!!
March 1, 200223 yr comment_32651 Otkuda se sad ova tema pojavi??? Hm... otvorio sam istu, ali tada ove nije bilo. Nema veze. Za velicine kao Accept i tri teme su malo. METAL HEART!
April 1, 200223 yr comment_40394 Pojavila se zato shto teme nisu bile poredjane po datumima. Inache Accept rula, stvarno su legende.
July 28, 200223 yr comment_76680 Odslusala sam 4 albuma i po onome sto sam cula mislim da su legendaran bend, tehnicki savrsen. I svaka im cast za Metal Heart!
August 8, 200223 yr comment_80370 Jebi ga kako da pricamo kad niko nema pojma o bendu?metal heart,metal heart,bla,bla,bla. Da je dimmu nisu odsvirali nikada nebi ni znali za nju. Preslusajte: balls to the wall fight it back head over heals guardian of the night starlight breaker son of a bitch fast as a shark restless and wild neon night seawinds helldriver screaming for a love-bite princess of the night london leatherboys love child toliko,onako iz glave ko prvi uradi domaci neka me cimne pa da pricamo inace izasao je drugi deo tribute-a...
August 9, 200223 yr comment_80650 Jebi ga kako da pricamo kad niko nema pojma o bendu?metal heart,metal heart,bla,bla,bla. Da je dimmu nisu odsvirali nikada nebi ni znali za nju.... Hirone, covece,...ne seri majke ti! Dimmu jesu odradili dobar posao na Tribute I ali ce meni uvek i dalje ostati najbolja verzija samog Accept-a upravo zato sto sam je prvo cula, kao i Fast As A Shark itd. A sto se tice Tributa II ne deluje mi da je toliko uspesan...sto naravno ne vazi za Custardovu obradu- Aiming High
August 10, 200223 yr comment_80802 Ja nisam ni cula obradu Borgira a: a Metal Heart je bila jedna od prvih metal pesama koje sam cula.
August 10, 200223 yr comment_80834 Evo napomene za hirona: prvo saslusaj tudja misljenja pa onda proceni situaciju :x . Ovo ti je (koliko se meni cini ) druga po redu greska, posle onog: Tobi je le-gen-da Pluju ga samo u Srbiji... Ccc... pripazi malo