Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 381.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_1099510
Grgi, moramo da se dogovorimo za karte.

Moram da imam pare do tad.

nema sta da se dogovorimo , ti mi das 2000 do 10.maja , ja posaljem gollumu ili QoD mada idu zajedno cini mi se da ih kupe , oni kupe , posalju nam i to je to.....

comment_1100369

evo da i ja dam komentar posto su me ljubazno obavestili o prodaji karata i tako to.... biggrin.gif

zao mi je sto vas ja ne poznajem i ne druzim se s vama a verujte volim ih dovoljno da cu mozda matursku ekskurziju propustiti zbog njih... wallbash.gif

al ne zalim...u svakom slucaju nadam se da cu vas mozda tamo upoznati posto ko voli guardiane te volim i ja:)))

mada ako bude bila guzva za karte u pretprodaji necu zaliti ako povredim nekog da bih dosla do karte:))cilj opravdava sredstva violent.gif

hehehe.al do toga nece doci jer karti ima dovoljno,zar ne? icon_uhoh.gificon_uhoh.gif

comment_1100482

samo ako svi budu planirali da se bore gotvo sa prijateljstvom ima tamo da se pobijemo:)))))hehehe

osim ako nam neko ne uzme svima karte

sto bi bilo nepravedno da jedan ispasta...al ajde....to necu biti ja:)))jer.....pa jer ....... icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

ma samo nek neko uzme karte:)) pivopije.gif

comment_1100639
bravo!!!tako se govori!!! laugh.gif

pivopije.gif

hocemo nas 2 opet zajedno na cert?

ovoga puta vodim svoju ekipicu zaludjenika BG-om... icon_mrgreen.gif znam ih bas mnogo..

treba svi da dodjemo 3-4 sata ranije,da se upoznamo icon_mrgreen.gif trebace vremena..

nadam se da ce anja moci da dodje... icon_uhoh.gif da je upoznamo sa lukom biggrin.gif

koja bi tu tuca izbila...sutka pre koncerta...