Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 384.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_426890

P kada je rec o Guardianima jako mi je tesko govoriti, Svi albumi su na svoj nacin dobri ali ako moram izabrati najbolji onda bi to bio IFTOS zbog A Past And A Future Secret. A naj losiji Night At The Opera. A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci. Sto se tice textova najbolji su mi LOTR i Nightfall.

comment_430175
P kada je rec o Guardianima jako mi je tesko govoriti, Svi albumi su na svoj nacin dobri ali ako moram izabrati najbolji onda bi to bio IFTOS zbog A Past And A Future Secret. A naj losiji Night At The Opera. A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci. Sto se tice textova najbolji su mi LOTR i Nightfall.

slazem se za imaginations.... stvarno past and future secret je nesto najbolje sto sam ikada cuo!!! icon_rockdevil.gif

• Author
comment_434001
slazem se za imaginations.... stvarno past and future secret je nesto najbolje sto sam ikada cuo!!! icon_rockdevil.gif

ma Imaginations je najvece njihovo remek delo iako mi nije najomiljeniji album,takodje mi je jedan od najacih momenata tog albuma Script for my Requem i pogotovo onaj uvod na klavijaturama,a tek kako zvuci uzivo orangelistening.gif

comment_435205
...A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci....

Sta su obradili od Metallice???

Od Purpla su obradili Hallelujah,imam to...

Imam od obrada i Dont Talk To Strangers(Dio) i Beyond the Realms of Death(J.Priest)...

Jel cuo ko od vas demo Past and Future Secrets???Ima drugaciji text-meni bolji...

comment_435217
Sta su obradili od Metallice???

Od Purpla su obradili Hallelujah,imam to...

Imam od obrada i Dont Talk To Strangers(Dio) i Beyond the Realms of Death(J.Priest)...

Jel cuo ko od vas demo Past and Future Secrets???Ima drugaciji text-meni bolji...

e ajd daj kopiraj text pesme ovde ili daj neki link,pa da vidimo!

• Author
comment_435243

Cuo sam njihovu obradu Beyond The Realms Of Death i odlicno su je uradili,takodje mi se svidja kako se Hansiev glas uklapa uz tu pesmu,a i sama pesma je legendarna jedna od najboljih heavy metal pesama tako da to jednostavno nije moglo da ispadne lose pogotovo kad rade Guardian-i icon_da.gif

comment_440267

Cuo sam neku varziju A Past and a future ... i cinimise da je drugaciji ali nisam siguran jel' live ili demo. A za Metallic-u mi je ortak rekao da je uradjena u nekoliko stotina primeraka.

A obrade sam nabavi sa njihovog mp3

Edited by Hansi

• 2 weeks later...