Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.2k
  • Views 420.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Treba te spaliti na lomaci.

• na tvom mestu ja bih se napravio lud i zadrzao bolju jaknu

• Jabba the Hutt
    Jabba the Hutt

KST je progresivno gori vec jedno 5 godina, sta da se radi, uvek ce biti rupa da se ode kad se nema gde drugde...

comment_456396
E jebiga a ja dolazim u subotu... U sledeci petak cu verovatno biti mrtav covek icon_cry.gif

Jebiga bedak. Izdrži do sledećeg petka. Lik stvarno razvaljuje koliko pušta strava muziku. Ima blok od jedno sat vremena i samo cepa black i death i to ne Cradle nego Mayhem, Setherial, Marduk, D.Funeral, EMPEROR, Morbid Angel, Deicide, Cannibale, Hypnos, Monstrosity icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

A ti ako hoćeš dođi u subotu na Astrix! Ja tamo idem i biće do jaja icon_rockdevil.gif

comment_459066

bila ja zadnji petak, ali da ti pravo kazem ,pojma nemam ko je pushtao muziku a pogotovu ne kako je bilo icon_smile.gif (mislim da Slovenac nije ,poshto je bio na Prolecnom metal festivalu, i mislim da je on bio proshle nedelje ,dakle ostaj Dushan ali nisam sigurna icon_rolleyes.gif )...

comment_459103

ccc... jednom propustish kst i odmah se raspitujesh kako je bilo...

ja bio na fensi zhurci... o5 biggrin.gif

" You're a fuckin' fagget dude!".

To sam ti rekla vec negde, ali mislim da i ti to znash...Alo breeee, kad ces ti jednom da platis pivo u KST-u!!!!!!?????

Edited by genius

comment_460667
Jebote dete, skidaj Marka sa avatara (pod jedan), i mnogo je jadno dolaziti u kst samo zbog onog ko pušta muziku a ne zbog muzike (pod dva), i odrasti (pod tri)! rolleyes.gifno.gif

Sta ti imas protiv mene ??? I kakve ti veze imas sa njim? A on ce sigurno u KST-u pustati black metal jer to uvek radi kad dodje na 202.

comment_460674
Sta ti imas protiv mene ??? I kakve ti veze imas sa njim? A on ce sigurno u KST-u pustati black metal jer to uvek radi kad dodje na 202.

Nemam ništa protiv tebe lično ali imam protiv takvog loženja na likove iz bendova. Nekako dečije izgleda. I znam da će puštati black i death, nisam od juče! icon_rolleyes.gif Kad malo sazriš biće te sramota zbog ovakvih postova. To ti je moj savet! icon_mrgreen.gif